Top 20 trance 2013 - mixat de Kristofer (asculta aici topul!)

Acum, la final de 2013, va invitam sa ascultati cateva dintre cele mai tari si auzite piese trance lansate in ultimele 12 luni, intr-un top 20 pentru anul 2013 mixat!
 
 

Mii de randuri am scris anul acesta despre muzica electronica: artisti mai vechi sau mai noi, upcomeri, cele mai noi piese, cele mai asteptate albume si compilatii, cele mai tari evenimente dance din lume si din Romania, recenzii complete de la petrecerile cu muzica electronica din toata tara, dar si topuri de sezon, lunare sau saptamanale.

Inainte sa va spun la multi ani si toate cele bune, am pentru voi doua ore de muzica trance. Ele reprezinta selectia cu piesele mele favorite din acest an. Avand in vedere ca imi place, produc si mixez muzica trance, topul contine numai productii trance. Le-am prezentat aici, pe Urban.ro, le-am fredonat, le-am tot inclus in editiile emisiunii mele saptamanale "Unity in Diversity" de la Radio DEEA, figureaza in topurile de sezon, iar acum le-am selectat si le-am aranjat exclusiv dupa gusturile mele intr-un top 20 de final de an.

Mai sus l-ati auzit pe Alexander Popov cu "Lost Language", piesa care m-a convins ca merita titlul de "tune of the year". M-a vrajit instant cand am auzit-o deschizand CD-ul cu numarul 2 al compilatiei A State of Trance 2013. Nu are versuri, insa beneficiaza de o linie de bass care imi taie respiratia si un breakdown foarte dramatic, chiar emotionant. Nu am cum sa uit linia melodica, care face o pereche excelenta cu pad-urile!

Kristofer - Top 20 of 2013
20. Omnia - The Light
18. Holbrook & SkyKeeper - The Darksider
17. KhoMha - Hydra
14. Beat Service feat. Susana - Reach The Sun
11. Armin van Buuren - Who's Afraid Of 138?! (Photographer Remix)
10. RAM feat. Susana - RAMelia (Tribute To Amelia)
07. Conjure One feat. Aruna - Still Holding On (Arisen Flame Remix)
05. Sensetive5 - Sin City
02. Hazem Beltagui feat. Charlotte Haining - Of What We Once Had (Vocal Club Mix)
 
Mai jos puteti asculta topul, mai exact editia cu numarul 259 a show-ului Unity in Diversity with Kristofer, care se aude in fiecare sambata la Radio DEEA, incepand cu ora 20:00.

 

Recapituland, in top se regasesc toti producatorii mei favoriti din 2013. Mai mult de jumatate dintre piese sunt cu voce si nu m-am ferit nici de "138" (uplifting trance). Pe locul doi e Hazem Beltagui, unul dintre upcomerii ultimelor luni. Sound-ul sau "melotrance" va face furori si il va duce sus in muzica trance. Poate ca va surprinde numele care ocupa pozitia a cincea, Sensetive5. "Sin City" este cea mai tare piesa de pe compilatia Buenos Aires '13 a lui Markus Schulz (un album pe care l-am ascultat de foarte multe ori) si am avut-o in cap toata toamna!

Daca aveti chef de comparatii si comentarii, va invitam sa radiografiati topul meu de anul trecut si Top 20 ASOT 2013.

Va place topul? Care e favorita voastra din 2013?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL