TOP: Cei mai bogati rapperi din lume!

P Diddy ramane in continuare cel mai bogat rapper dintre toti, dar lucrurile s-ar putea schimba in curand. Rapperul are competitie serioasa din partea altor colegi de breasla care au inceput sa stranga bani din diferite afaceri.

Primul pe lista ar fi Jay Z, anunta cei de la Forbes, care ii dau averea lui Hova undeva la 810 de milioane de dolari, dupa ce rapperul a primit o infuzie de 200 de milioane odata cu vanzarea unei parti din Tidal catre Sprint. In plus, faptul ca inca are actiuni la Tidal mai adauga niste capital, alaturi de cresterile aduse de Roc Nation si sampania de lux Armand de Brignac.

Mai mult, Jay Z are sanse si mai mari sa il intreaca pe P Diddy datorita contractului pe care l-a semnata recent cu Live Nation. Sumele se zvonesc ca ar fi undeva la 200 de milioane de dolari, ceea ce ar insemna alti 10 ani de evenimente live. Prima oara cand acest gen de contract a fost semnat intre cei doi a fost in 2008 si includea albume, campanii de marketing si PR si concerte.

Dr. Dre are o avere de 740 de milioane de dolari, dar e inca departe de statutul de miliardar, asa cum ar fi sperat sa ajuga si sa il intreaca pe P. Diddy.  Apple a cumparat Beats pentru 3 miliarde de dolari in 2014, iar de atunci, producatorul nu face altceva decat sa urmareasca banii cum se inmultesc. In plus, a cumparat si o super casa in valoare de 40 de milioane de dolari si se pare ca imobilul valoreaza acum cu 20% mai mult.

Birdman continua sa se afle in top datorita label-ului Cash Money Records, care ii are in roster pe Drake, Nicki Minaj si Lil Wayne. Chiar daca in ultima perioada Birdman a fost in proces cu Lil Wayne, iar starurile ca Nicki si Drake au amenintat ca pleaca de la label, asta inca nu s-a intamplat, asa ca rapperul are o avere estimata la 110 milioane de dolari.

Drake are o avere estimata la 90 de milioane de dolari, departe de cash-ul pe care il aduc primii doi clasati, insa are abia 30 de ani si mult timp inaintea sa stranga dolari, mai ales daca lucrurile vor merge la fel de bine ca pana acum. Views a fost primul album care a avut un miliard de plays pe Apple Music, iar turneul sau mondial i-a adus undeva la un milion de dolari pe seara. In plus, si contractele sale cu Apple, Nike si Sprite aduc in continuare bani in banca.

Ce ziceti de sumele acestea?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL