TOP: Cele mai bogate vedete in 2015!

Ca in fiecare an, revista Forbes face lista celor mai bogati oameni din lume, iar artistii se afla printre ei. Cine a facut cei mai mult bani in ultima vreme si din ce?

 

Cei de la Forbes s-au gandit sa includa in acest clasament si alte celebritati in afara de cele americane, asa ca au ajuns pana la Bollywood, unde unii actori castiga mai bine decat Leonardo DiCaprio sau Channing Tatum. In top 100 al celor mai bogate cebebritati intra sportivi, artisti si oameni de televiziune sau din entertainment.

20. David Copperfield (63 de milioane de dolari)
19. Justin Timberlake (63.5de milioane de dolari)
18. LeBron James (65 de milioane de dolari)
17. Calvin Harris (66 de milioane de dolari)
16. Roger Federer (67 de milioane de dolari)
15. Dr. Phil McGraw (70 de milioane de dolari)
14. The Eagles (73.5 de milioane de dolari)
13. Lionel Messi (74 de milioane de dolari)
12. Ellen DeGeneres (75 de milioane de dolari)
11. Rush Limbaugh (79 de milioane de dolari)
10. Cristiano Ronaldo (79.5 de milioane de dolari)
9. Taylor Swift (80 de milioane de dolari)
8. Robert Downey Jr. (80 de milioane de dolari)
7. James Patterson (89 de milioane de dolari)
6. Garth Brooks (90 de milioane de dolari)
5. Howard Stern (95 de milioane de dolari)
4. One Direction (130 de milioane de dolari)
3. Katy Perry (135 de milioane de dolari)
2. Manny Pacquiao (160 de milioane de dolari)
1. Floyd Mayweather (300 de milioane de dolari)

Justin Timberlake a facut bani nu doar din cele 59 de concerte, dar si din sponsorizarile Bud Light si Sony, si propriului sau brand de tequila, Sauza. DJ-ul scotian Calvin Harris este in continuare cel mai bine platit artist dance-electro si chiar daca a pus muzica la mai putine showuri fata de anul trecut, fee-ul sau pentru festivaluri si evenimente de club a crescut simtitor. In plus, castiga o suma mare prin contractul sau cu Giorgio Armani, insa face bani si de pe urma muzicii sale, lansand anul trecut albumul Motion.

Taylor Swift si-a facut trecerea de la star country la star al muzicii pop, iar albumul ei 1989 s-a vandut in 3.6 milioane de copii in SUA. Cantareata a stiut cum sa profite de moment si si-a scos intreaga muzica de pe Spotify, asa ca vanzarile de albume si single-uri au crescut, pentru ca recent sa ajunga sa ii critice chiar si pe cei de la Apple. In plus, alaturi de noul ei iubit, Calvin Harris, a reusit sa ii ia locul chiar lui Beyonce.

Robert Downey Jr. este actorul preferat al momentului, iar personajul Iron Man este cel care ii aduce grosul banilor in conturi. RDJ este cel mai bine platit actor al momentului, cei mai multi bani venind din rolul sau in Avengers: Age of Ultron, film care a strans 1.4 miliarde de dolari in box office, iar pentru Captain America:Civil War, Robert Downey Jr. se pare ca este platit cu 40 de milioane de dolari.

Chiar si cu un membru mai putin, One Direction tot strang o multime de bani, care acum se impart la 4. Au cantat in 74 de concerte in cadrul perioadei pe care Forbes a luat-o in considerare pentru stabilirea acestui clasament si au castigat o suma de sapte cifre la fiecare dintre ele. Chiar si fara Zayn Malik trupa merge mai departe si are in continuare succes, pregatindu-se de un nou album.

Katy Perry este artistul care se afla cel mai sus in acest top al celebritatilor, datorita, in primul rand, turneului Prismatic World Tour. In timpul perioadei luate in calcul de Forbes, cantareata a castigat cate 2 milioane de dolari pentru fiecare dintre cele 126 de showuri, 75 din acestea fiind in afara Statelor Unite. Grosul banilor vine si din vanzarea de merchandise, unde a strans cate 20 de dolari per fiecare persoana din public. In plus, banii ii intra in cont datorita contractelor cu Coty, Claire's Covergirl si unui nou joc mobile ce va aparea in aceasta toamna.

In clasamentul Forbes ii mai regasim pe locul 21 pe Puff Daddy, cu 60 de milioane de dolari, pe Lady Gaga, cu 59 de milioane si Jay Z, abia pe locul 28 cu 56 de milioane de dolari. In schimb, Ed Sheeran se afla pe locul 27 datorita albumului sau Multiply si celor 154 de showuri in care a cantat, iar Beyonce abia pe 29 cu 54.5 milioane de dolari castigati. Jennifer Lopez se afla la coada clasamentului, pe locul 95 cu doar 28. 5 milioane de dolari, in timp ce Britney Spears se afla pe locul 82 si aduce acasa 31 de milioane de dolari, in principal datorita showurilor de la Las Vegas.

Ce ziceti de clasamentul asta? Merita unele celebritati banii pe care ii fac?

 

1 comentariu

  • Te gandesti ca mereu este cineva in spate la astfel de vedete, cineva care le-a propulsat atat de tare in cat sa ajunga la astfel de sume, sunt multe vedete, multe rau chiar, dar putine fac super bani!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL