TOP: Cele mai descarcate piese de Craciun

Suntem in plina sarbatoare a Craciunului, asa ca haideti sa vedem care sunt cele mai descarcate piese de Sarbatori, conform revistei Billboard.


 Sursele vin din partea celor de la Nielsen Music, care au inceput sa tina evidenta descarcarilor online incepand cu anul 2003.

10. Wham! - Last Christmas

Una dintre piesele care are si multe coveruri a fost descarcata de 751.000 de ori, ceea ce arata ca de multe ori originalul e cel mai bun.

9. Jingle Bell Rock' - Bobby Helms (780.000)
8. Feliz Navidad' - Jose Feliciano (808.000)


7. Where Are You Christmas? Faith Hill
Cu siguranta cunoasteti aceasta piesa daca v-ati uitat la Cum a furat Grinch Craciunul, iar succesul ei s-a contorizat in 897.000 de downloads.6. Christmas Canon' - Trans-Siberian Orchestra (918.000)
5. Rockin’ Around the Christmas Tree' - Brenda Lee (1 milion)
4. Mistletoe' - Justin Bieber (1.1 milioane)
3. 'Christmas Eve (Sarajevo 12/24)' - Trans-Siberian Orchestra (1.3 milioane)

2. Do You Want To Build A Snowman?" Kristen Bell, Agatha Lee Monn & Katie Lopez
O stiti pentru ca ati ascultat-o pe repeat in urma cu trei ani, cand animatia Frozen a devenit filmul cel mai urmati de copii, a devenit un adevarat fenomen si a disperat parinti din lumea intreaga. Numarul descarcarilor: 1.6 milioane.

1. "All I Want For Christmas Is You," Mariah Carey
Este indiscutabil hitul de fiecare an de Sarbatori si a beneficiat de mai multe coveruri decat ne-am putea imagina, fiind descarcat de peste 3.2 milioane de ori. Recent, Mariah Carey a fost la Carpool Karaoke intr-o versiune speciala de Craciun, iar vedetele au ajutat la a canta acest hit.

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL