TOP: Cele mai populare videoclipuri muzicale in 2017

Se mai termina un an, mai apare un clasament de la Youtube. Asa e si cazul celor mai populare videoclipuri la nivel international in anul care se apropie de final. Care sunt videoclipurile cele mai populare, pe langa Despacito, aflati din clasamentul urmator.

Spre deosebire de topul romanesc, unde se iau in considerare videoclipurile cu cele mai multe views de pe teritoriul romanesc, la nivel international conteaza cifrele brute. De departe, castigatorul este Despacito, care a strans peste 4 miliarde de vizualizari, fiind obsesia, placerea si exasperarea anului 2017.

 

1. Despacito - Luis Fonsi feat. Daddy Yankee
2. Shape of You - Ed Sheeran
3. Mi Gente - J Balvin feat. Willy William
4. Felices los 4 - Maluma
5. That's What I Like - Bruno Mars
6. Ahora Dice - Chris Jeday feat. J Balvin
7. El Amante - Nicky Jam
8. Swalla - Jason Derulo feat. Nicki Minaj
9. I'm The One - DJ Khaled feat. Justin Bieber, Quavo & Chance the Rapper
10. Subeme la Radio - Enrque Iglesias feat. Descemer Bueno

Odata cu succesul I'm the One, Justin Bieber a bifat o premiera, pentru ca a reusit sa se inlocuiasca pe sine in clasmentul Billboard Hot 100, fiind apoi prezent in top cu remixul Despacito. Nici DJ Khaled nu a stat mai rau pentru ca a bifat un nou hit, de data aceasta alaturi de Rihanna, Wild Thoughts ramanand una dintre preferatele publicului in aceasta vara. Maluma, pe care l-am cunoscut mai bine datorita hitului Chantaje, cantat alaturi de Shakira, a venit apoi cu noi piese de care nu ne-am putut satura, inclusiv cu un remix salsa pentru Felices los 4. In plus, Mi Gente s-a bucurat de un nou succes din Beyonce a aparut pe versiunea remixata si a adus piesa aproape de varful clasamentelor americane. 

Ce ziceti de acest top international? Mai puteti cu trendul latino?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL