TOP: Cele mai tari piese lansate de Smiley!

Astazi ii spunem "La multi ani" lui Smiley, unul dintre cei mai de succes artisti romani. Pe langa faptul ca a lansat aproape numai hituri solo si impreuna cu Simplu, Smiley are si una dintre casele de productie care are unele dintre cele mai de succes piese de la noi.

Cantaretul, producatorul, compozitorul si antrenorul de la Vocea Romaniei implineste astazi 32 de ani si a devenit cunoscut datorita colaborarii cu trupa Simplu. L-am ascultat prima oara cu Oare stii in 2002, apoi au urmat piese ca O secunda, Oficial imi merge bine.

Smiley a reusit sa cucereasca topurile de unul singur cu piesa In lipsa mea, un adevarat hit al anului 2008, si si-a continuat colaborarile cu rapperi lansand Plec pe marte, alaturi de Cheloo. A venit cu hituri ca Dead Man Walking, Love is For Free, Preocupat cu gura ta, Dream Girl, iar mai recent Acasa si Oarecare. Alaturi de gasca sa si bunul prieten Alex Velea a lansat Cai verzi pe pereti, Dincolo de cuvinte, Da-o tare sau Am bani de dat.

Cel mai recent single lansat de Smiley e Oarecare, o piesa care domina de ceva saptamani clasamentul celor mai difuzate piese romanesti. In plus, l-am ascultat si cu I Wish, tot un single extras de pe cel mai recent album al producatorului.

Care e piesa voastra preferata lansata de Smiley?

 

1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL