Topul celor mai difuzate piese romanesti (26.01-01.02)

Pentru inca o saptamana Delia isi pastreaza pozitia de lider in clasamentul celor mai difuzate piese romanesti cu Pe aripi de vant. Lariss reuseste sa intre in top cu Dale Papi, alaturi de Feli cu Cine te crezi.

De la inceputul anului, Alina Eremia a tot urcat in top cu piesa Cand Luminile se sting iar acum se regaseste pe locul al treilea. DJ Sava a avut o urcare dramatica, de pe locul 10 pana pe pozitia a sasea, in timp ce Sore si Bere Gratis ajung la coada clasamentului, pe ultimul loc. Inna si noul ei single, Diggy Down au reusit sa prinda locul 5, in timp ce Connect- R si al sau Tren de noapte ies din topul difuzarilor.

Mai jos aveti topul realizat de Media Forest.

1. Delia feat. Kaira - Pe aripi de vant
2. Glance feat. Elena Gheorghe, Naguale - In bucati
3. Alina Eremia - Cand luminile se sting
4. Randi feat. Uddi, Nadir - Prietena ta
5. Inna feat. Marian Hill - Diggy Down
6. DJ Sava - Bailando
7. Lariss - Dale Papi
8. Ami - Playa en Costa Rica
9. Feli - Cine te crezi
10. Bere Gratis feat. Sore - Noapte calda

Pe TV, lucrurile stau un pic diferit - pe prima pozitie il gasim pe Randi cu piesa Prietena ta, in timp ce Delia a abia pe locul al saselea, in coborare fata de saptamana trecua. In schimb, il gasim si pe Smiley cu I Wish, in timp ce pe ultimul loc se regaseste Corina cu Dorian Popa si Nimeni altcineva, iar Feli se afla deja in clasament si nu este un new entry, cum e cazul pe radio.

Ce piese credeti ca ar trebui sa iasa


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL