Topul momentelor muzicale de pe Instagram in 2016

Instagram e una dintre platformele pe care artistii le folosesc ca sa isi promoveze momentele live, sa isi anunte albumele si sa tina legatura cu fanii. Care au fost cele mai tari momente de pe platforma sociala in 2016? Cei de la Billboard au facut un top al momentelor care au fost cu adevarat memorabile si share-uite de toata lumea.

1. Moartea lui David Bowie - intreaga lume muzicala a reactionat, iar Lady Gaga a fost cea care a venit cuun moment tribut la Premiile Grammy.

2. Moartea lui Prince - 2016 nu a fost un an foarte bun pentru lumea artistica in general, iar Prince a fost inca unul dintre numele importante care ne-a parasit.

3. Beyonce si Jay Z, alaturi de fiica lor, Blue Ivy, la Superbowl.

4. Beyonce anunta Formation si turneul cu acelasi nume tot pe Instagram

5. Selena Gomez le ofera fanilor un scurt teaser cu privire la urmatorul ei album, insa doar cateva luni mai tarziu isi anuleaza restul turneului si se retrage din fata publicului si pe conturile sociale, citand probleme ca anxietate, atacuri de panica si depresie.

6. The Weeknd anunta lansarea albumului Starboy, care a fost considera unul dintre albumele foarte bune ale lui 2016, in ciuda faptului ca a aparut la final de an. 

7. Solange a lansat A Seat at the Table, un material apreciat de critici care a demonstrat ca Beyonce nu este singura sora talentata din familia Knowles. 

8. Lady Gaga si-a promovat noul single printr-o serie de Instagram stories. Primul ei single de pe unul dintre cele mai asteptate materiale din acest an nu a stat prea mult in topurile de specialitate, insa ne-a aratat ca Mother Monster a intrat intr-o noua perioada artistica. 

9. Drake le-a aratat fanilor la ce sa se astepte in cadrul turneului Summer Sixteen cu o poza de la concertul din Toronto. A fost unul dintre cei mai de succes artisti din 2016, iar asta s-a vazut si in clasamentul de final de la an de la Spotify. 

10. Apple, fiica lui Chris Martin si a actritei Gwenyth Paltrow, se tine de mana cu Blue Ivy, la Superbowl. Coldplay au fost invitati speciali la Super Bowl anul acesta, dar i-au adus alaturi de ei pe Bruno Mars si Beyonce, cea care a ajuns in final sa le "fure" showul

Ce alte momente de pe Instagram ati mai fi inclus in clasament?  


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL