Tori Amos - Rise like a phoenix (cover Conchita Wurst)

Tori Amos a facut un cover special dupa femeia cu barba si piesa care a cucerit un intreg continent: Rise like a phoenix dupa Conchita Wurst.

Tori Amos si-a surprins fanii in acest turneu cu o multime de lucruri noi: pe langa setlistul schimbator din fiecare seara de concert si pe langa selfie-urile neasteptate postate pe Instagram cu ea in backstage, artista a facut un cover dupa cea mai controversata piesa a anului: "Rise like a phoenix" dupa Conchita Wurst, castigatoarea Eurovision 2014.

Cover-ul de mai jos a fost realizat de Tori live cu pian si voce in week-endul care a trecut, pe 7 iunie in Linz, Austria. In cateva zile - mai exact pe 19 iunie - artista va sustine acelasi super show in Bucuresti! PLAY!

Vara aceasta o va readuce la Bucuresti pe una dintre legendele muzicii contemporane, Tori Amos, dupa 7 ani de la primul sau concert in Romania. Evenimentul este prezentat de Volksbank si va avea loc pe 19 iunie, la Arenele Romane, fiind inclus in turneul de promovare a noului sau album, Unrepentant Geraldines.

Unrepentant Geraldines este cel de-al 14-lea material de studio al artistei ce a fost lansat in primavara aceasta, urmand a fi promovat de un nou turneu mondial. Turneul a inceput pe 7 mai in Dublin si include show-uri in Londra, Paris, Berlin, Amsterdam, Moscova, dar si Bucuresti. Concertul din Capitala va avea loc pe data de 19 iunie, la Arenele Romane, biletele fiind disponibile, pe www.myticket.ro, cat si in Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si casa de bilete a Salii Palatului. Acestea vor costa 95, 120, 150, 175 si 245 de lei, in functie de distanta fata de scena.

Intra AICI pentru sansa de a castiga o invitatie dubla la marele concert, au mai ramas doua zile pana la incheierea concursului!

Singura intrebare ramasa dupa live-ul de mai sus este "ce cover va alege Tori pentru showul de la Bucuresti?"


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL