Trei lucruri pe care nu le stiati despre The Temper Trap

Trupa The Temper Trap, unul dintre cel mai bune produse muzicale ale Australiei, se pregateste pentru concertul de la Bucuresti care are loc maine, in club Fratelli.. Dougy Mandagi, Jonathon Aherne, Toby Dundas si Joseph Greer fac sold-out dupa sold-out: showurile din Porto si Paris se desfasoara cu casa inchisa. 

Trei lucruri pe care nu le stiati despre The Temper Trap:

· Piesa “Sweet Disposition”, cel mai cunoscut hit al lor, a facut atatea valuri incat a fost inclusa pe coloana sonora a filmelor 500 Days of Summer, Big Brother, The Good Wife si Skins, si in peste 25 de spoturi publicitare. Desi un produs australian, piesa a avut, surprinzator, cel mai mare succes in UK si Irlanda. Solistul Dougy Mandagi spune nu e nici pe departe piesa sa preferata de pe album.

· Taylor Swift le-a cerut versurile de „Sweet Disposition” scrise de mana, ca sa-i dovedeasca negru pe alb prietenului sau de-atunci, Harry Styles de la One Direction ca si le-a tatuat gresit pe mana. Taylor a castigat.

· Au reputatia de “trupa crestina”. In vreme ce basistul Jonathon Aherne e foarte deschis in legatura cu religia sa, Mandagi recunoaste ca e intr-o continua dezbatere interioara vizavi de afirmarea publica a credintei sale. "N-am sa mint, m-am gandit adesea sa ma auto-cenzurez” recunoaste el, cand vine vorba de notele de subsol ale albumului Thick as Thieves. “Lumea e foarte cinica fata de oricine are o anumita credinta. Unii dintre prietenii mei foarte buni nu numai ca sunt atei, ci devin cu adevarat agresivi in discutii pe marginea Bibliei. Feed-ul de Facebook este plin de reactii similare”. Dupa 32 de luni petrecute in studio, albumul a iesit finalmente pe piata mentionand doar multumirile lui Mandagi catre “toate spiritele inconjuratoare, Alpha si Omega prin care traiesc si creez.”

The Temper Trap are peste un milion de albume vandute si a cantat in deschiderea turneelor Coldplay si Rolling Stones, trupa fiind prezenta si la legendarul Glastonbury, poate cel mai important festival european. Formatia a fost infiintata in 2005, in Melbourne, de catre solistul Dougy Mandagi, Jonathon Aherne (bas), Toby Dundas (tobe) si Joseph Greer (clape si chitara). A cunoscut succesul rapid, iar in 2008 trupa s-a stabilit in Regatul Unit, pentru a fi prezenta pe cea mai importanta piata de muzica la nivel mondial. Biletele sunt disponibile la pretul de 140 lei (Acces General) sau 210 lei (VIP) in retele eventim.ro si iabilet.ro.

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL