Trupa ANDRE s-a reunit dupa 12 ani intr-un show live!

Andreea Balan si Andreea Antonescu s-au reunit pe scena pentru prima oara in ultimii 12 ani! Trupa ANDRE a recreat magia ce a scris istorie in muzica romaneasca pe o scena din Galati unde au cantat "Lasa-ma papa la mare" live!

 

Aflata in orasul ei natal, Andreea Antonescu a facut o mare mare surpriza fanilor ANDRE cu showul live pe care l-a creat alaturi de Andreea Balan in "Lasa-ma papa la mare". Au existat multe zvonuri legate de o posibila reunire a fetelor transformate in adevarate femei insa aceasta e prima oara cand s-a concretizat pe o scena in varianta live cu o piesa cap-coada.

Trupa Andre s-a reunit pe scena turneului MixMusicEvo 2014, cel mai mare turneu muzical romanesc din care fac parte unii dintre cei mai cautati artisti ai momentului. Piesa "Lasa-ma papa la mare" a fost lansata in primavara anului 2000 si a socat printr-un videoclip foarte sexy in care cele doua Andrele, pe vremea aceea minore, se indragosteau si se iubeau pe plaja cu doi barbati musculosi.  

Intre timp, cele doua si-au continuat carierele si s-au intersectat din nou in viata personala unde au devenit bune prietene iar Andreea Balan a devenit nasa fiicei Andreei Antonescu - Siena. In poza de mai sus le vedeti pe toate trei.

Andreeea Balan si Andreea Antonesc (ANDRE) - Lasa-ma papa la mare (2014)

Vezi mai jos showul Andreei Balan pe "Lasa-ma papa la mare" din vara trecuta!

Vezi si showul Andreei Antonescu pe aceeasi piesa!

Au existat nenumarate idei despre relansarea ANDRE insa nimic concret pana acum. Momentul de la Galati a fost, cel mai probabil, o surpriza unica. Ramane de vazut daca cele doua soliste vor hotari sa aiba si alte aparitii de acest gen. Intre zecile de concerte pe care le sustine Andreea Balan lunar si emisiunile de la Antena 1 in care apare ca jurat si prezentator, e greu de crezut ca ar mai fi loc pentru un nou proiect. Insa nimic nu e imposibil!

Intre timp, Andreea Balan are o colaborare cu Ralflo - Toata lumea se combina si se pregateste de lansarea unui nou single energic. Andreea Antonescu a revenit in Romania dupa o pauza destul de lunga si a inceput sa bifeze din ce in ce mai multe concerte.

Ai vrea sa auzi din nou trupa Andre in concert? Iti place aparitia lor? Da-i SHARE!


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL