Urban Christmas Special: Cele mai frumoase amintiri de Craciun cu Alexandra Usurelu si Rashid!

Rashid si Alexandra Usurelu ne intampina la inceput de an cu amintirile lor legate de perioada Sarbatorilor si isi aduc aminte si de cel mai tare Revelion!

1. Care e cea mai draga amintire legata de Craciun si Sarbatorile de iarna?
Odata am umplut curtea cu toti catelusii de pe strada. Imi doream sa le fac un culcus ascuns in curte, sa nu ramana in zapada in noaptea de Craciun si am reusit, nu s-a prins nimeni pana a doua zi :).

2. Ai mers vreodata la colindat? Ai si primit ceva sau doar usi inchise? :)
Am copilarit inconjurata de foarte multi copii. Multi erau din vecini, de varste apropiate, cu care ne adunam la joaca dupa scoala, iar in ajunul Craciunului ne strangeam si porneam la colindat. Eram foarte rusinoasa cand ajungeam in case straine, ma ascundeam dupa prietenii mei. Am primit, m-am bucurat, iar cand usile mai ramaneau inchise, ma bucuram de cantece.

Am sa merg la colindat si dupa Sarbatori, dar in felul meu :). Am programat doua turnee, unul dintre ele in Librariile Carturesti din toata tara, un altul in 6 orase, impreuna cu band-ul meu si Muse Quartet.

3. Care a fost cea mai tare petrecere de Revelion si de ce?
Cele mai tari petreceri erau cele in care deja ma lasau parintii sa imi petrec Revelionul cu prietenii. Apoi, s-a mai schimbat. Acum, cateodata cant, alteori aleg sa nu. Anul trecut, de exemplu, am petrecut cu familia extinsa si am povestit toata noaptea. Daca stai sa povestesti in noaptea dintre ani despre toate lucrurile pe care le-ai facut de-a lungul anului, incepi noul an cu un curaj mai mare.

4. Cel mai frumos cadou pe care l-ai primit de Craciun?
Timpul petrecut in compania oamenilor care conteaza este cel mai frumos dar. Iar darul meu pentru public pentru acest sfarsit de an este concertul simfonic de la Teatrul National din Bucuresti, pentru care am reusit sa punem in vanzare biletele inainte de Sarbatori! Concertul se numeste #PUR si va avea loc pe 18 ianuarie, va fi cea mai mare productie de concert a unui artist independent din Romania.


5. Ce iti doresti de la 2016?

Imi doresc de la 2016 sa ne dea tuturor putere sa zambim mai mult, pentru ca zambetul poate lumina totul in jur. Si sper ca pe 18 ianuarie sa umplem de zambete toata Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti, la concertul meu simfonic #PUR.

 

1. Care e cea mai draga amintire legata de Craciun si Sarbatorile de iarna?
Trebuie sa recunosc ca nu imi place iarna. Imi place soarele, imi plac ploile de vara, iar de Craciun stiu ca incercam tot timpul sa ne vedem rudele, sa mergem la ei si sa vina la noi, prilej pentru distractie impreuna cu verii mei.

2. Ai mers vreodata la colindat? Ai si primit ceva sau doar usi inchise? :)
Eu aveam un sistem aparte la colindat, mergeam mereu la sigur, doar pe scara mea si doar la anumiti vecini care ma primeau de drag :))

3. Care a fost cea mai tare petrecere de Revelion si de ce?
Am avut multe revelioane tari, dar cred ca unul dintre ele va ramane in istorie pentru ca s-a prelungit pe vreo 3 zile si nu mai stiam exact de ce petrecem :))

4. Cel mai frumos cadou pe care l-ai primit de Craciun?
Cu siguranta nu o sa mi-l aduc aminte pe "ACELA", dar imi aduc aminte ca am primit intr-un an, de la sora mea care locuieste in Spania, o pereche de blugi pe care mi-o doream mult.

5. Ce iti doresti de la 2016?
Imi doresc sa fim sanatosi, sa avem energia necesara, sa muncim si sa crestem label-ul Golden Boy Society, sa fie unul dintre cele mai importante din industria muzicala din tara noastra.

Recent, Rashid a lansat o noua colaborare, de data aceasta cu Alina Eremia pentru Filme, dar apare si pe cel mai recent single lansat de Alex Velea - Partea a doua, iar Alexandra Usurelu ne pregateste anul acesta un super concert la Teatrul National din Bucuresti. 

Mai multe amintiri ale vedetelor de la noi, gasiti aici! 

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL