Urban Studio: Leticia - We are one (Eurovision 2013)

In cinstea Eurovision 2013, Leticia ne-a ajutat sa pregatim un episod special Urban Studio cu imnul concursului: "WE ARE ONE".

 

In 2013, am avut una dintre cele mai slabe selectii nationale pentru Eurovision Song Contest. Dintre artistii ce au ajuns in semifinale, putini au facut show insa Leticia a fost unul dintre cei care a incercat sa aduca bucuria si spiritul Eurovision pe scena, si a reusit.

Pe noi ne-a convins cu "We are one" pe scena TVR-ului si am vrut sa ascultam piesa ei si intr-o varianta unplugged, cu chitara si voce, din studioul That's Right, intr-un episod special Urban Studio.

PLAY!

Am mai inregistrat inca un episod Urban Studio cu Leticia. Ne-a impresionat cu vocea ei puternica pe acest cover dupa Adele - One and only.

Saptamana trecuta, Leticia a lansat un single nou in limba romana - Pijamaua ta - asculta-l AICI!

Sa nu uitam ca in seara asta, Romania intra in febra Eurovision 2013 in spectacolul ce se desfasoara la Malmo, in Suedia. Am ales sa publicam acest episod Urban Studio in cinstea celui mai mare concurs muzical european. 

Va place?


2 comentarii

  • CU LETICIA AM FI AVUT SUCCES GARANTAT LA EUROVISION, DAR DIN PACATESI LA PRESELECTII A INTRAT POLITICA CA PESTE TOT DEALTFEL

  • CU LETICIA AM FI AVUT SUCCES GARANTAT LA EUROVISION, DAR DIN PACATE SI LA PRESELECTII A INTRAT POLITICA- CA PESTE TOT DE ALTFEL. SINT SIGURA CA ACET "CEZAR" NU V-A PRIMII NICI MACAR 25 DE PUNCTE. ORICUM SPERANTA MOARE ULTIMA. EU ITI DORESC MULT SUCCES LETY SI EU TE IUBESC ORICUM. CAPUL SUS SI DRUM LUMINAT IN VIATA !!!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL