Urmareste intreg show-ul Welcome to Deliria gratuit (video)

Avem in sfarsit si ultima parte din show-ul Welcome to Deliria sustinut de Delia anul acesta la Sala Palatului. Acum cei care n-au ajuns, pot trai experienta acestui concert gratuit.

 

Primele 4 episoade din show-ul "Welcome to Deliria" sunt online si au adunat peste 2 milioane de vizualizari pe YouTube. Astazi, artista lanseaza ultimul episod din serie.

Concertul "Welcome to Deliria" a insemnat pentru cei peste 8000 de spectatori prezenti la Sala Palatului o intalnire cu "mintea" Deliei, o lume de poveste, plina de culoare. Si pentru ca orice poveste are un povestitor, o masca a dat glas povestii, iar Delia a condus publicul intr-o lume feerica, cu interpretari senzationale si elemente inedite, non-conformiste, zeci de tinute si coregrafii, dar si invitati 'delirici'.

VEZI SI - PARTEA I - PARTEA A II-A - PARTEA A III-A, PARTEA A IV-A -

Ultimul episod din serie incepe cu o puternica interpretare a “Inimi desenate”, urmata de sensibilul no 1 “Gura ta” alaturi de Doru Todorut de la Deepcentral, iar show-ul se termina specataculos cu un live de exceptie a celei mai comentate piese ale anului 2015, “Da, mama”.    

Odata cu mega-concertul de la Sala Palatului, Delia a lansat si un nou album. "Deliria" este al 4-lea material discografic al artistei, care include pe langa hiturile “Gura ta” (feat Deepcentral), “Da, mama”, “Cum ne noi” (Carla’s Dreams), si piese noi ca “1234 (Unde dragoste nu e)”, “Ce zodie esti?” (feat Marius Moga) sau “Cine m-a facut om mare”.

In urma acestui succes fulminant, Delia va porni intr-un turneu national cu The Essence of Deliria, varianta concentrata a show-ului de la Sala Palatului, concert ce va fi disponibil atat pentru publicul larg, cat si pentru petrecerile corporate.   


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL