3 Sud Est - Am dat tot (videoclip nou)

Baietii de la 3 Sud Est revin cu o noua piesa care suna deja a ceva ce vom asculta in curand pe radio. Am dat tot apare cu un videoclip regizat de Dan Petcan in care urmarim povestea unui cuplu.

Noul lor single a primit deja reactii pozitive din partea fanilor si putem asista la un nou succes pentru ca 3 Sud Est au avut cea mai difuzata piesa a acestei primavari. Cine esti s-a aflat pe prima pozitie in topul realizat de MediaForest, intrecand-i pe Lidia Buble, Feli sau Damian & Brothers si Smiley.

Am dat tot’ este o piesa ce are la baza anumite intamplari din viata noastra, insa nu din acest moment, ci din trecut. Ca in orice relatie, exista suisuri si coborasuri, dar atunci cand iubesti cu adevarat si te implici, ai toate sansele sa gasesti fericirea. Noi suntem foarte bucurosi ca lansam piesa si videoclipul ‘Am dat tot’ si speram din tot sufletul sa va placa!”, declara Laurentiu Duta.

 Odata cu implinirea celor 20 de ani de activitate, baietii de la 3 Sud Est se afla in turneul aniversar #20. Turneul se desfasoara din ianuarie pana la sfarsitul anului, si are loc pe litoral, dar si in mai multe orase din Romania. Pentru inceputul anului 2018, baietii pregatesc un nou album.

3 Sud Est au avut o revenire spectaculoasa in urma cu cativa ani, proiectul care a dominat radiourile si playlisturile tuturor petrecerilor din anii 90-2000 dovedind ca se poate evolua foarte bine muzical si sa fie in continuarea prezenti in clasamente. Dupa succesul Emotii, au venit cu Liberi, iar apoi au bifat un super featuring cu Inna la Mai stai, pentru ca la finalul anului trecut sa vina cu piesa Cine esti.

Cum vi se pare noul lor single? Va place?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL