Vezi poze de la filmarile 3 Sud-Est cu Andreea Banica si Elena Gheorghe!

3rei Sud-Est a filmat azi noapte videoclipul "Emotii" alaturi de Andreea Banica si Elena Gheorghe. Ce rol au cele doua mari artiste in videoclip si cum arata designul?

Ghici cine sunt cele doua backing vocals din noul videoclip 3 Sud-Est? Andreea Banica si Elena Gheorghe, cele doua soliste carora Laurentiu Duta le-a compus si produs zeci de hituri ii intorc favoarea si apar pe scena cu trupa.

Azi-noapte in Sala Studio renovata a Teatrului National de Opereta a avut loc filmarea videoclipului "Emotii" iar scena a fost plina de lumina, culori si buna dispozitie iar cei trei baieti au aratat mai fresh si mai eleganti ca niciodata.

 Pana la lansarea videoclipului, asculta mai jos o varianta LIVE cu trupa 3 Sud-Est si "Emotii"!

 Daca vrei sa asculti si alte inregistrari cu 3rei Sud-Est in varianta LIVE, AICI gasesti "Amintirile" din 2014 sau "Ai plecat"!

Vezi mai jos galeria foto de la filmarile nocturne 3 Sud Est cu Andreea Banica si Elena Gheorghe, cele mai frumoase backing vocals din industria muzical romaneasca!


3 comentarii

  • Foarte frumoase imaginile!Sper sa fie un clip bun!Piesa...hm...as fi vrut o melodie plangacioasa,asa cum ne-au obisnuit baietii!

  • 2. catargiu ionela in 04.06.2014 /10:01

    SUNT SORA ELENEI GHEORGHE . CAND AM AFLAT CA SUNT SORA CU EA AM LESINAT . AM 11 ANI

  • 3. catargiu ionela in 04.06.2014 /10:03

    AS VREA CA SA IAU LEGATURA CU EA UNDE POT GASI NR EI ? VA PWP PE TOTI

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL