Above & Beyond feat. Alex Vargas - Sticky Fingers (videoclip nou)

A sosit videoclipul pentru "Sticky Fingers", single-ul vocal dance care prevesteste o noua etapa pentru trio-ul britanic Above & Beyond - urmatorul album dupa Group Therapy.

Succesele se tin lant pentru Above & Beyond, chiar daca Tony, Jono si Paavo sunt priviti cu ochi nu tocmai buni de trancerii de moda veche, cei care inca tanjesc dupa uplifting-ul melodic care a consacrat Anjunabeats si artistii sai. Dupa ce au lansat la inceputul anului "Acoustic" si saptamana trecuta au primit vestea ca evenimentul ABGT 100 din Madison Square Garden este sold-out, britanicii au lansat videoclipul oficial pentru noul lor single, intitulat "Sticky Fingers" si realizat in colaborare cu Alex Vargas. Sa il urmarim!

Confuzie. Acesta e cuvantul la care britanicii au vrut sa se rezume in privinta comportamentului protagonistului din materialul video, prins intr-un impas psihologic care nu-i mai da voie sa faca diferenta dintre realitate si fantastic. Totul se intampla din cauza iubitei sale, care i-a ramas in cap si care nu-i mai da pace. De aici si "Get your sticky fingers out of my head!".

Above & Beyond au reusit cu "Sticky Fingers" sa ajunga la un compromis decent: breakdown trance, dominat de pian, incadrat intr-un instrumental electro-trousy, cu specificile ruperi de ritm si taieri de bassline dupa ultima nota din melodie. Master-ul suna exceptional, dar emotiile se simt numai si numai pe breakdown. Cred ca ati observat deja, noul single e produs pe sablonul ultimelor instrumentale de la Above & Beyond, "Hello", "Walter White" si "Mariana Trench". Unde sunt piesele precum "Love Is Not Enough"?

In fine, trance sau nu, noul single Above & Beyond este agreabil, dansabil, dar nu il vedem printre hiturile trance ale acestui an.

Voi ce spuneti? Are "Sticky Fingers" sanse sa devina hit?


2 comentarii

  • 1. sorin-mihai in 05.05.2014 /03:36

    Cine e Alex Vargas?????


    more details pls happy

  • Am scris atunci cand am prezentat single-ul:
    http://www.urban.ro/muzica/piese/above---beyond-feat-alex-vargas---sticky-fingers-single-nou

    Nascut in Danemarca de o britanica si un uruguaian, Alex Vargas s-a mutat in Londra la varsta de 17 ani pentru a-si urma visul: o cariera muzicala. Stie sa cante la chitara, se pricepe de minune la pian si are talent si la scris. Above & Beyond au pus ochii pe el si l-au cooptat pentru albumul "Acoustic", acesta interpretand perfect "Sun & Moon".

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL