Above & Beyond feat. Zoe Johnston - Love Is Not Enough (videoclip nou)

Urmand a fi lansat pe 19 martie 2012, Above & Beyond feat. Zoe Johnston "Love Is Not Enough" este cel de-al cincilea extras pe single de pe "Group Therapy", descris de publicatia Mixmag ca fiind albumul anului 2011. Urmarim videoclipul povestii muzicale care vrea sa ne transmita ca... Love Is Not Enough.

Videoclipul pentru Love Is Not Enough urmareste gandurile si emotiile a doi iubiti care se afla in momentele de final ale relatiei lor, cand acestia sunt pe cale sa realizeze ca relatia lor nu merge. Intregul videoclip este filmat si editat in modul reverse, reflectand ciclul normal al unei relatii. Mersul inapoi pune in evidenta incertitudinea iubitilor in aceste momentele cruciale viitorului lor. Descrierea apartine lui Vicky Simmons, regizorul materialului video pe care il putem urmari mai jos.

Imaginile au fost filmate in luna decembrie, in parcul Hampstead Heath din Londra. In rolurile principale ii putem vedea pe Emily Beecham si Liam Boyle, doi actori britanici in plina ascensiune. Ce-i drept, Love Is Not Enough nu este cea mai buna productie a celor de la Above & Beyond, insa mesajul este superb si ma face sa o pun pe repeat. Release-ul va include remixuri de la Kaskade, Mat Zo, Maor Levi & Bluestone, Sykro, dar si un Club Mix de la nimeni altii decat baietii de la Above & Beyond.

Nu uitati ca pe 3 martie ii vom putea vedea pe britanicii de la Above & Beyond la World Trade Plaza, intr-un eveniment marca The Mission. Abia astept sa vad turneul Group Therapy la Bucuresti.

Cum vi se pare videoclipul Love Is Not Enough?


2 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL