Ad Litteram feat Makru & Oreste – Legat la ochi si maini (teaser)

Ad Litteram lanseaza miercuri un nou videoclip in premiera pe Urban.ro iar pana atunci avem un teaser foto si detalii despre materialul video.

Noul videoclip Ad Litteram a fost regizat de iRonic iar poza de mai sus e singurul teaser pe care il vedem pana miercuri, cand vom avea materialul video final, intreg, in premiera la noi. Piesa se numeste "Legat la ochi si maini" si are un artwork foarte tare!

Clipul a fost filmat in Teatrul Dramatic "Fani Tardini" din Galati iar piesa este in colaborare cu Makru (Cheya Crew) si Oreste Teodorescu. Instrumentalul a fost produs de iRonic, aranjamentul muzical de Scanteie, de mix si master a avut grija Benzen iar pentru text si voce au lucrat Scanteie, Makru si Oreste.

Piesa “Legat la ochi si maini” va fi inclusa pe materialul aniversar “Ad Litteram 10 (2002-2012)” un dublu album unde puteti gasi peste 40 de piese Ad Litteram precum Lovitura de stat (2002), Stalpii societatii (2003), Sunt visul meu devenit realitate (2005), Momenta inaltatoare (2004), Pas in doi(2007), Ne-am pierdut nemurirea (2008), Himeric (2009), Multe barfe (2003), Propunere (2002), Cerc vicios (2006), Ganduri de noiembrie si multe altele.

Albumul Ad Litteram va fi lansat in decursul anului 2013 iar cu detalii vom reveni in curand. Pana atunci, tineti ochii deschisi pentru clip! LIKE it?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL