Ad Litteram feat Makru & Oreste - Legat la ochi si maini (premiera videoclip)

Ad Litteram lanseaza un nou videoclip in premiera pe Urban.ro si anunta lansarea primului album Best Of. "Legat la ochi si maini" este un single nou in colaborare cu Makru si Oreste.

Noul videoclip Ad Litteram a fost regizat de iRonic, piesa se numeste "Legat la ochi si maini" si are un artwork interesant, reprezentativ pentru clipul de mai jos.

Videolipul a fost filmat in Teatrul Dramatic "Fani Tardini" din Galati iar piesa este in colaborare cu Makru (Cheya Crew) si Oreste Teodorescu. Instrumentalul a fost produs de iRonic, aranjamentul muzical de Scanteie, de mix si master a avut grija Benzen iar pentru text si voce au lucrat Scanteie, Makru si Oreste.

PLAY!

Piesa “Legat la ochi si maini” va fi inclusa pe materialul aniversar “Ad Litteram 10 (2002-2012)” un dublu album unde puteti gasi peste 40 de piese Ad Litteram precum Lovitura de stat (2002), Stalpii societatii (2003), Sunt visul meu devenit realitate (2005), Momenta inaltatoare (2004), Pas in doi(2007), Ne-am pierdut nemurirea (2008), Himeric (2009), Multe barfe (2003), Propunere (2002), Cerc vicios (2006), Ganduri de noiembrie si multe altele.

Albumul Ad Litteram va fi lansat in decursul anului 2013. Pana atunci, ne bucuram de single-ul de mai sus. Va place?


2 comentarii

  • mesaj

  • Je suis d'accord avec l'ide9e d'Oreste est un remplae7ant de Christ parce qu'il uilitse les violences pour sauver les gens d'Argos. Le vrai Jesus ne doit pas uilitser la violence parce que la premie8re loi de son Dieux est vous ne devez pas tuer . Oreste ne suivi pas les re8gles des Dieux. Il suivi justement les re8gles de soi-meme.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL