Adda - Lupii (videoclip nou)

Dupa ce a lansat serialul Starile Addei, cantareata lanseaza piesa Lupii, o piesa despre curajul de a-ti urma visele indiferent de obstacolele intampinate. Piesa beneficiaza acum si de un videoclip care ilustreaza fix aceasta lupta dintre bine si rau.
 

  Am scris piesa asta in cel mai greu moment din cariera mea, un moment in care toata lumea m-a trantit la pamant. M-am descurajat vazand ca anumiti oameni iti sunt aproape doar cand esti bine si uita de tine cand esti jos. M-am intristat sa vad cata ura si judecata exista intre oameni. Piesa asta e de fapt o rugaciune, din versuri reiese ca ciobanul e de fapt, Dumnezeu.

Trebuie sa recunosc ca in momentul in care am inceput sa scriu Lupii, am vrut sa ma las de muzica, dar in timp ce puneam pe hartie "da-mi putere sa mai cant, ca sa nu mai curga lacrimi pe pamant" mi-am dat seama ca nu vreau cu adevarat asta. Mi-am dat seama ca eu scriu muzica pentru oameni, ca sa se regaseasca in stari si sentimente si sa le transmit intr-un fel sau altul ca nu sunt singuri, ca si altii trec prin intamplari similare. Si vreau sa le spun ca orice s-ar intampla, totul o sa fie bine, ca nu trebuie sa renunte la visele lor, indiferent de ce greutati intampina!

Adda a compus versurile dupa ce a fost inspirata de un refren din folclor pe care l-a si folosit, iar piesa este scrisa de catre Liviu Teodorescu, Robert Toma si Ionut Marius Vasilache (Yoghi), producatori ce apar si in videoclip. Materialul video poarta semnatura Bogdan Daragiu (regizor & DOP) si este produs de Cristian Puchiu. 

Adda a lansat in aceasta vara serialul Starile Addei, cu 7 episoade, fiecare reprezentand un potential viitor single al cantaretei. Am ascultat-o alaturi de Shift cu Vin sec, iar recent a colaborat cu Zhao pentru Asasin

Va place videoclipul Addei?

 

Taguri: lupii, vin sec, adda

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL