Adda - Sunt bine - asculta un minut din noul single!

Adda pregătește o piesă și un videoclip cu...cai putere! Asculta un minut LIVE din single-ul "Sunt bine" si vezi primele poze de la filmarile clipului nou!

"Mereu fac muzica de aici din , altfel n-as canta pentru ca tot ce as spune ar fi neadevarat. Asta sunt si va multumesc ca imi dati dragoste si forta. Am zis sa va arat si voua o bucatica din ''Sunt bine'', o piesa despre noi, oamenii, care spunem mereu asta cand ne intreaba cineva ''Ce faci?'' sau ''Cum esti?''..pam pam. Va pup!" - acesta e mesajul postat de Adda pe pagina ei de Facebook.

Asculta mai jos inregistrarea emotionanta cu "Sunt bine", versurile sunt minunate.

 

 
 

 

După ”Îți arăt că pot”, single-ul motivațional care s-a clasat mai multe săptămâni pe locul 1, în topurile de radio și tv și cu care artista a câștigat premiul Best Pop anul acesta, Adda lansează în curând o piesă și un videoclip cu...cai putere.

”Sunt bine” este o piesă cu mesaj puternic, inspirată din sufletul Addei, așa cum ne-a obișnuit până acum. (”Loverboy”, ”Cu drag” și ”Îți arăt că pot”).

Adda a creat piesa împreună cu Marius Moga, cu care lucrează din 2011, de când a intrat în familia DeMoga Music, iar de videoclip s-a ocupat regizorul Iulian Moga.

Taguri: sunt bine, adda

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL