Akcent - Chimie dintre noi (videoclip)

Akcent au lansat aseara videoclipul pentru cel mai nou single al lor, Chimie intre noi. Clipul e foarte funny, cu o poveste de dragoste intre noi copii in care el incearca, ea refuza. Insa totul se termina cu bine cand apar ajutoarele Akcent.

 

Clipul a fost regizat de Anthony Icuagu, cel cu care baietii au colaborat si la I'm Sorry, si a fost filmat intr-un cartier rezidential din Bucuresti. La filmari Sorin a reusit sa uimeasca echipa de productie: a luat bicicleta pe care o puteti vedea in clip si s-a apucat de facut cateva trickuri spectaculoase.  Storyline-ul e dragut, la fel ca si toate incercarile baiatului de a o cuceri pe vecina sa. Si ca scenariul sa fie complet, baietii apar in peisaj pentru a-l ajuta pe tanarul indragostit, oferind un happy end.

PLAY, sigur va binedispune.

Trackul a aparut la inceputul verii si ne-am bucurat cand am auzit noul sound al baietilor, care au renuntat, macar pentru o piesa, la ritmurile dance. S-au alaturat si ei trendului care prinde acum la noi, cantatul in limba materna, ceea ce nu poate decat sa ne faca sa zambim. Intre timp, Adi Sina a lansat o piesa alaturi de Mia Martina, cu un videoclip filmat la Miami si a venit cu ideea clipului "Fara el" al Lorei, pe care il puteti urmari aici.  

Cum vi se pare clipul? Piesa v-a prins?


10 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL