Akcent - HeadShot (videoclip nou)

Akcent revine cu un nou single din care nu lipsesc influentele orientale. Headshot e un featuring cu Pack the Arcade, Kief Brown si Mr. Vik, iar videoclipul e filmat pe un acoperis, noaptea si nu lipsesc fetele care petrec si stiu sa se distreze.

Dupa colaborarile de success lansate in ultima perioada, cu Lora pentru piesa “Lasa-ma asa”, care a strans peste 7 milioane de vizualizari pe youtube, dar si cea cu Ackym si Sandra N pentru single-ul “Sa Ma Saruti”, hit-ul romanesc al verii 2017 in cluburile de la mare, Akcent lanseaza o colaborare internationala.

“ HeadShot este o piesa de vara. Am fost de mai multe ori in studiourile din Miami, iar chimia muzicala pe care o am cu producatorii de acolo s-a materializat in piesa “HeadShot”, care e un mix de usoare influente orientale si reggeton, adica ingredintele care sa te faca sa dansezi si sa vrei sa o asculti pe repeat. Videoclipul este in ton cu piesa: avem fete sexy si exotice, masini frumoase si peisaje colorate. Sper sa va placa!!” a mentionat Adrian Sina.

Pack The Arcade este un cunoscut rapper american cu o lunga istorie in cluburile din Miami. Kief Brown este unul dintre cei mai promitatori producatori si muzicieni americani, cu trei nominalizari la premiile Grammy in portofoliu si piese produse in diverse genuri muzicale. Aroma caliente latino, cu beat de reggeton al piesei, este data de interventia lui Mr.Vik, muzicianul roman pasionat de antropologie care si-a petrecut cativa ani in Ecuador si Brazilia.

Ajunge hit noua piesa Akcent? 

 


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL