Akcent feat. Amira - Gold (videoclip nou)

Akcent lanseaza o noua piesa, in care sound-ul viorii e dominant - Gold. Noul single, un featuring cu Amira, apare direct cu un videoclip filmat in Oman, in desert, printre dunele de nisip.

Piesa combina intr-un ritm fascinant elemente moderne de trap cu ritmurile orientale si versuri de dragoste, toate sub sound-ul inconfundabil Akcent.

“Am mare incredere in piesa “Gold” si sper sa fie si pe placul publicului. Filmarea din Oman a fost o experinta inedita si interesanta, in care am intalnit multi oameni minunati indragostiti de muzica romanesca si dispusi sa ne ajute: Turkish Airlines au fost la fel de profesionisti ca de obicei, iar ambasadorii turismului din Oman si personalul de la Dunes by Al Nahda din Muscat, ne-au aratat o alta fata a ospitalitatii arabe. Iar peisajele sunt mirifice, descriu perfect atmosfera “GOLD” a piesei. Sper sa va placa” a declarat Adrian Sina.

La inceput de an l-am mai ascultat pe Adi Sina cu piesa Isabel, iar in 2016 l-am gasit in playlisturi alaturi de Lora cu single-ul Lasa-ma asa. In plus, el a lansat si albumul Love the Show, un material pentru care fiecare piesa a beneficiat de un videoclip. Pe Bo stiti pentru colaborarea ei cu Lidia Buble la Le-am spus si fetelor, iar la finalul anului trecut a venit si cu un single solo - Mai stai.

Ce ziceti, sa fie asta urmatorul hit Akcent?

 

 

Taguri: amira, gold, akcent

1 comentariu

  • 1. Gregory in 21.02.2017 /14:15

    Îmi place videoclipul, dar piesa nu. Sincer nu prea mă omor eu după piesele Akcent sau Adrian Sînă. Din partea Amirei mă așteptam la o prestație mai bună, din punct de vedere vocal, pentru că poate și are cu ce. Este posibil să ajungă hit deoarece este comercială.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL