Akcent, Reea - Rain (videoclip nou)

Akcent si Reea vin cu o piesa cu influente orientale si cu un videoclip filmat la malul marii - Rain. Reea lanseaza astfel prima ei piesa, dupa ce a aparut ca featuring pe alte doua track-uri semnate de Adi Sina Boca Linda si Phou Phou.

 

Despre piesa, Reea declara: "Piesa asta este o declaratie de dragoste, o tatonare intre doi indragostiti. Este un joc al pasiunii in care fata misterioasa il atrage ca un magnet in mrejele ei, baiatul fiind nesigur de ceea ce simte ea. Cadrul misterios, piesajele superbe din videoclip intregesc perfect povestea melodiei. Ea fuge, el o cauta iar intr-un final se regasesc.

Sunt fericita sa fac parte din familia Akcent Music si sa il am ca mentor pe Adrian, mereu l-am apreciat si am simtit ca avem multe in comun pe plan muzical. A existat acea chimie intre noi, el a avut incredere in mine ca artist, in ceea ce compun si iata ca am ajuns sa colaboram, ceea ce este o onoare si o bucurie pentru mine.

Am lucrat foarte bine cu toata echipa la filmari, baietii de la NGM Creative sunt foarte talentati si au stiut sa ma faca sa ma simt in largul meu, suntem deja la a doua colaborare si cu siguranta o sa mai fie si altele. In plus scenariul clipului mi s-a potrivit perfect, sunt nascuta vara si mereu mi-am dorit sa filmez la malul marii. Sper din suflet sa va placa piesa si sa dansati pe ritmurile ei toata vara si nu numai."

Akcent a lansat la inceputul acestui an un nou album, iar pentru fiecare dintre piesele incluse Love the Show a venit cu un material video. L-am ascultat apoi cu single-urile Amor Gitana, in featuring cu Sandra N, cu care mai colaborase si pentru Ma dor ochii ma dor, si Serai.

Ce ziceti de piesa asta? Ajunge pe radio?

Taguri: rain, reea, akcent

1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL