Alex & The Fat Penguins - Omul fara zei (videoclip nou)

Alex & The Fat Penguins revin cu o noua piesa-manifest, dedicata tuturor celor care vor sa traiasca liber, care doresc sa descopere lucrurile autentice - Omul fara zei.

“Conceptul de “om fara zei” reprezinta forta si determinarea de a putea sa ne alegem voluntar drumul in viata, chiar daca asta poate contraria destinul. Un om fara zei este cel care are curajul de a avea libertatea absoluta si sa accepte responsabilitatile pe care le capata odata cu aceasta - chiar daca poate suna un pic paradoxal. Aplicand CV-ul la mai multe clinici din Paris, era obligatoriu sa am cazierul curat, si-l am! Dar totusi ma simteam vinovat… ma simt vinovat de fiecare data cand vad nedreptate in jur, iar in ultimul timp avem parte de destula, si totusi raman optimist. Chiar daca leul este regele animalelor, taurii dau dovada de un curaj extraordinar si, acolo, in mijlocul lor fiind, reusesc de multe ori sa scape. Asa este si omul fara zei: in mijlocul problemelor pe care le intalneste in viata, le infrunta, se raneste, dar ramane in picioare. Nu stiu daca sunt “omul fara zei” despre care vorbesc, dar fiecare zi e o lupta cu mine insumi in care ma eliberez de cate un zeu.”, spune Alex Cotofan despre piesa pe care tocmai o lanseaza.

Alex & The Fat Penguins este o trupa de rock alternativ care s-a facut remarcata in zona indie pentru versurile inteligente, dar si pentru umorul si versatilitatea videoclipurilor. Liderul si solistul trupei, Alex Cotofan, s-a nascut la Chisinau, a crescut in Bucuresti, iar in prezent face naveta intre Paris, unde lucreaza ca medic stomatolog, si capitala Romaniei, unde isi hraneste pasiunea pentru rock-ul indie.

“Continua invatare te stimuleaza si te inspira in a gasi versuri si filosofii. Medicina iti ofera ocazia asta pentru ca e foarte vasta si trebuie sa inveti mereu. De asta cred ca, pentru mine, muzica se imbina cu medicina. Vin in Romania sa-mi hranesc pasiunea. In Franta compun in studio, dar aici cant.”, povesteste Alex Cotofan despre felul in care se imbina meseria sa de baza, medicina, cu pasiunea pentru muzica.

Omul Fara Zei este cel de-al treilea videoclip lansat de trupa Alex & The Fat Penguins in acest an, dupa Just a Fool si “Regele si Dragonul, un cantec care vorbeste despre determinarea si disciplina necesare pentru atingerea telurilor.

Inca din timpul liceului, Alex Cotofan si-a format propria trupa rock, in care a cantat timp de 6 ani. S-au evidentiat prin concertele din deschiderea turneului national Phoenix - Baba Novac. In noiembrie 2013, dupa ce drumul lui se desparte de cel al bandului 15 grade, Alex lanseaza solo piesa "Mars", care ajunge pe radiourile mari din Republica Moldova. Trei ani mai tarziu, Alex pune bazele proiectului Alex & The Fat Penguins. Anul trecut, in mai, a lansat la Clubul Taranului videoclipul "The anatomy of my soul", un desen animat realizat de echipa talentata de la Pixel Studio - un studio din Chisinau, specializat pe animatie 2D/3D pentru film si publicitate. In 2016, Alex Cotofan ne-a prezentat si piesa "Broken Heart in a Motel", pentru videoclipul careia a colaborat cu prietenii de la The dAdA.

Va place piesa? Dar muzica celor de la The Fat Penguins?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL