Alex Gaudino feat Taboo (Black Eyed Peas) - I Don't Wanna Dance (videoclip)

Alex Gaudino vrea sa cucereasca din nou Europa, de data aceasta cu o piesa dance in colaborare cu membrul Black Eyed Peas, Taboo. I Don't Wanna Dance se va afla pe cel de-al doilea album DJ-ului si producatorului italian, si in ciuda titlului chiar ne face sa ne miscam.

DJ-ul italian ne-a cucerit cu o piesa alaturi de Kelly Rowland iar acum are sanse sa prinda din nou Europa in mreje cu un track numai bun de pus in club, cu o voce pe care o stim si o apreciem. Clipul este, evident, unul de imagine, cu cateva cadre cu dansatori dar si momente surprinse in diversele gig-uri ale dj-ului. 

Urmariti mai jos si dati  muzica mai tare!

Despre clip Alex Gaudino a spus:

The video is actually a hybrid. We shot in the studio in Sao Paulo mainly because it so happened that both Taboo and I were separately on tour in Brazil in that period and it was the easiest place to meet up. Originally we wanted a studio video,but when we saw the edit, we realized that although it was great, there wasn't really any specifically Brazilian flavor.

Taboo lucreaza si el la un album solo "ultimate crossover album that has a Spanish flavor", profitand de pauza in care a intrat Black Eyed Peas. De altfel nu e nici singurul, pe Fergie am putut sa o ascultam pe coloana sonora a filmului Step Up 4 - Revolution alaturi de hit-manul Pitbull. Will.i.am ne tot ameninta cu albumul solo #willpower de pe care a lansat cateva piese, dar cea mai de succes pana acum, care a reusit sa rupa mai ales in Marea Britanie este This is Love.

Va place piesa? Dar de clip ce ziceti?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL