Alex Parker & Alexandra Stan- Syncronize (videoclip nou)

Alex Parker lanseaza single nou impreuna cu Alexandra Stan, iar cei doi artisti si-au sincronizat talentul si pasiunea pentru muzica, iar rezultatul este “Synchronize”.


 Mereu am simtit ca cea mai puternica energie o gasesti acolo unde doua suflete rezoneaza in armonie, indiferent de specie, culoare sau sex. Cred ca daca s-ar face o piesa despre asta, s-ar numi "Synchronize", iar daca ar fi sa o construiesc, as face-o alaturi de oameni frumosi. So we did it!” spune Alex Parker.

Despre piesa Alexandra Stan declara: “Nu mai e niciun secret faptul ca eu venerez iubirea. Ofer, respir si ma hranesc cu iubire. Despre asta este si piesa “Synchronize”, un imn al iubirii, de orice fel ar fi ea. Trebuie sa renuntam la bariere si sa traim emotiile cu intensitate maxima. Ma bucur sa colaborez cu artisti noi, cum e Alex Parker, care debordeaza de creativitate si aduce un sound diferit in Romania prin muzica lui”.

Prima piesa lansata de Alex Parker este “Tropical Sun”, lansata in primavara anului 2016. Timp de un an, Alex Parker a lucrat la multe proiecte muzicale pentru artisti mari din Romania, alaturi de echipa DeMoga Music, printre care se numara Delia - “1234 – Unde dragoste nu e”, Delia feat. Marius Moga - “Ce zodie esti” (piese de pe albumul Deliria), Morandi - “Keep You Safe” etc.

Va place piesa?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL