Alex Velea - Dulce impacare (videoclip nou)

Alex Velea revine cu o noua piesa si un nou videoclip, in care invitata speciala este, asa cum era de asteptat, Antonia. Dulce impacare e o alta balada despre cum functioneaza relatia intre doi parteneri.

Piesa este compusa de care Alex, alaturi de baietii din gasca HaHaHa Production si anume, Serban Cazan, Smiley, Nagy Lucian, Florin Boka si Dorian Micu.

Videoclipul este regizat de catre Claudiu Stan, cel alaturi de care Alex Velea a mai colaborat si pentru clipul recent, Degeaba. Personajul principal feminin din videoclip este Antonia. Alaturi de Alex Velea, Antonia a mai aparut si in clipul Defectul tau sunt eu, lansat in urma cu doi ani. Alex a anuntat recent primul turneu in SUA, care va incepe pe 4 noiembrie, o serie de mega-concerte in unele dintre cele mai importante orase, precum New York, Chicago, Detroit, Philadelphia.

Anul acesta, pana in prezent, Alex Velea a lucrat la intens in hub-ul de creatie muzicala – Golden Boy Society – alaturi de baietii lui de aur, Rashid, Mario Fresh, Lino, Jon Baiat Bun. Pe langa piesele pe care le-a compus, Alex Velea a lansat piese ca "Degeaba", “Partea a doua (Din vina ta)”, alaturi de Rashid, “Ziua mea”.

Cum vi se pare piesa? Dar videoclipul?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL