Alex Velea - Whisper (teaser videoclip)

Alex Velea se pregateste sa lanseze videoclipul Whisper in cateva zile! Pe canalul de YouTube HaHaHa Production a aparut primul teaser al acestui clip!

Whisper este numele noului single Alex Velea si piesa trebuia sa debuteze luna trecuta. Se pare ca o vom auzi direct impreuna cu videoclipul regizat de Iulian Moga si filmat la Palatul Snagov.

Va las sa vedeti mai jos primul teaser pentru clipul Whisper si sa imi spuneti daca va face curiosi sau daca vi se pare ca seamana cu alt clip facut de Moga!

Alex Velea a descris Whisper astfel: "Debordeaza de senzualitate. Te face pur si simplu sa-ti iei in brate iubitul sau iubita si sa-i spui cat de mult o iubesti." Ramane sa ascultam si sa ne convingem daca e asa.

Sunt curios sa aflu ce credeti voi insa teaserul ma duce cu gandul numai la clipul Simplu - Dancer for money regizat tot de Moga - cred ca a fost filmat tot in Palatul Snagov, tot poveste cu petrecere + gangsteri + dans. Mai multe poze de la filmarile Whisper aveti AICI!

Ce ziceti, merita un LIKE teaserul asta? Ce parere aveti de regizorii care repeta ideile si locatiile (adica se copiaza singuri :)) )?


5 comentarii

  • Hm....ai dreptate, o sa fie lafel ca la Simplu. Nu stiu ce sa zic. Legat de Alex nu mai e ce a fost odata sad Pacat

  • Este clar ca unii au ramas fara idei.. bani trebuiesc... Poate acesti oameni cred ca noi putem inghitii orice rahat!

  • eu am inteles ca va fi un fel de poveste happy

  • @Alex: asa e.. asta e doar un teaser. ramane sa vedem intreaga poveste happy

  • mesaj. Videoclip realizat la snagov cu ajutorul baron & co impex srl. Nautic club daniela cristina. CEL MAI TARE VIDEOCLIP O SA VEDETI !

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL