Alex Velea, Rashid & Cabron - Alerg (videoclip)

Rashid, Alex Velea si Cabron se plimba prin Bucuresti, ba cu BMX-ul, ba cu masina de lux in clipul pentru Alerg. Destinatia finala pentru toti trei e o cina pe acoperis, la inaltime, de unde pot vedea intregul oras!

Clipul e foarte dinamic, cu Rashid care se da cu bmx-ul prin oras si ocoleste sdrumurile in constructie, pana la Alex Velea care danseaza pe pista de atletism, avand in spate silueta Arenei Nationale. Piesa a fost realizata in studiourile HaHaHa Production, coperta single-ului indicand ca Rashid face parte din gasca noua a echipei lui Velea - Golden Boy Society. Muzica e semnata Maxim Chisaru, Rashid si Smiley. De versuri s-au ocupat Rashid, Alex Velea, Cabron si Smiley iar casa de discuri care sprijina acest proiect - "ALERG" - este Roton.

Piesa e catchy si s-ar putea sa o regasim in curand in playlisturile radiourilor, mai ales datorita refrenului care prinde repede. Momenta, Alex Velea se afla in topul celor mai difuzate piese romanesti cu Din vina ta, track care a fost no.1 in urma cu cateva saptamani. Nici Cabron nu lipseste, el fiind prezent mai mult pe tv datorita colaborarii sale cu Voltaj pentru Vocea ta. 

Va place videoclipul? Piesa v-a prins?


1 comentariu

  • Varza piesa varza fratilor , cu o linie mediocra in refren ce duce spre muzica populara. Cu niste versuri puierile ... cum sunt o gramada de muzici ce sunt promovate fortat.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL