Alexandra Stan - Boy oh Boy (videoclip nou)

Dupa multa munca si implicare pentru noul single, Alexandra Stan lanseaza “Boy Oh Boy”, o piesa pop cu influente reggae, pentru al carei videoclip artista a mers pana in Kuala Lumpur, Malaezia.

“Am o afinitate pentru Asia, iar prin noul clip mi-am dorit sa surprind cultura asiatica si atmosfera de pe strada, oamenii, obiceiurile lor. Am avut parte de persoane foarte dragute, care ne-au ajutat cu filmarea si chiar isi doreau sa apara in clip. A fost o experienta de neuitat”, marturiseste Alexandra Stan despre clipul regizat de Bogdan Paun.

Cat despre piesa produsa de Marius Mirica impreuna cu Alexandra Stan, artista adauga: “Vreau sa lansez ceea ce imi place, sa nu tin cont de trend-uri si sa nu grabesc procesul de creatie doar pentru ca trebuie lansat ceva. “Boy Oh Boy” e ca un mix de stiluri. As zice ca e o piesa mai ’90’s asa, dar adusa in contemporan”.

Anul 2017 a inceput cu schimbari pentru Alexandra Stan. Imediat dupa promovarea albumului “Alesta”, cu doua turnee in Japonia si concerte in tari precum India, Spania, Turcia, Italia, Anglia, Irlanda si multe altele, Alexandra Stan a inceput sa lucreze in studio la noi piese, pe care sa le lanseze cu propria casa de productie – Alexandra Stan Records.

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL