Alexandra Stan - Dance (videoclip)

Alexandra Stan lanseaza videoclip dupa videoclip! Azi lanseaza DANCE, o piesa vesela cu care ar putea reveni inapoi pe primul loc in topuri in toata lumea!

Reteta pentru noul single lansat de Alexandra Stan este un pic de Kesha (Die Young, prima parte a instrumentalului seamana destul de mult), un pic de EDM pentru ca este trendul mondial no.1 in prezent, un pic de refren catchy - Dance, Dance, Dance - si faimosul saxofon care a facut-o un superstar in toata lumea.

Dupa mai multe piese ce nu au avut succes sau nu au fost inteles de public/de radio/de DJ, Alexandra Stan pare ca a gasit reteta potrivita, in sfarsit. Sa fie acesta hitul de care avea nevoie pentru a ajunge inapoi in topuri? PLAY!

Alexandra Stan a revenit in atentia publicului cu "Thanks for leaving", a continuat cu un featuring cu Zero pentru "Inima de gheata", a impresionat japonezii cu videoclipul "Cherry Pop" iar recent a venit si cu imnul Liberty Parade 2014.

LIKE it?


3 comentarii

  • Nu îmi place! O piesă care nu transmite absolut nimic! În plus, Alexandra are o prestaţie extrem de vulgară... Ambalajul vinde! Marketing! Esenţă? Zero! Îi doresc succes!

  • 'un pic de refren catchy' pe bune?! Nu ma da pe spate piesa, dar oricum e mai buna ca Cherry Pop.

  • No offence, dar fata asta n-are pic de accent in engleza si nu inteleg de se incapataneaza sa cante daca tot nu stie decat trei combinatii de cuvinte in aceasta limba. In plus, melodia asta e un fel de ciorba reincalzita de la minunatul Mr. Saxobeat. Ar trebui sa-si asume statutul de one hit wonder. Se vede ca se straduieste prea mult, din pacate nu-i si iese. Si for God's sake, in atatia ani n-a gasit un dentist bun???

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL