Alexandra Stan - Ecoute (feat. Havana) (videoclip nou)

Alexandra Stan ne prezinta un nou videoclip, de data aceasta in colaborare cu baietii de la Havana. Hai sa ascultam noua ei piesa!

 

Single-ul “Écoute” unește culturi: Alexandra Stan este romanca, regizorul este din Libia, iar din proiectul Havana fac parte Vanotek (Chisinau), Nadir (Irak) si Sorin Seniuc (Romania).

Cu toate ca iubeste marea si vara, Alexandra Stan a ales sa filmeze videoclipul noului single in creierul muntilor, inconjurata de zapada.

Filmat in luna martie, cand pe Transalpina erau -15˚ C, Alexandra Stan a avut parte de numeroase peripetii pentru a realiza cele mai bune cadre. Cum accesul pe varful muntelui era imposibil cu masina, frumoasa cantareata a fost trasa cu ratrakul impreuna cu echipa ei.  Mai mult, au fost nevoiti sa transforme refugiul salvamontistilor de la Transalpina Ski Resort intr-o camera de make-up si dressing pentru a fi gata de filmare.

In videoclipul “Écoute”, filmat de Khaled Moktar, cu care artista a mai colaborat pentru clipurile “Dance”, “Cherry Pop”, “We Wanna”, regasim o lume plina de inocenta, puritate, fidelitate si fragilitate, in care cainele Husky si calul alb sunt metafore ale personalitatii artistei.

“Cred ca intr-o viata anterioara am fost zeita. Piesa “Écoute” e foarte orientala, mi se potriveste de minune si imi place sa o numesc “dansul iubirii”. “Écoute” e despre dragostea pura, fara bariere, care nu te limiteaza”, a marturisit Alexandra Stan despre noul ei single.

Cum vi se pare noul ei videoclip?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL