Alexandra Stan - Thanks for leaving (poze filmari videoclip)

Cel mai nou videoclip al Alexandrei Stan a fost filmat in Los Angeles si in desertul californian. Artista va lansa in curand o noua piesa, care vorbeste despre ea si experienta ei de viata.

Impreuna cu echipa sa au filmat in numeroase locatii din Statele Unite, timp de 5 zile. Recuzita a fost una speciala, iar Alexandra Stan a schimbat nu mai putin de 11 tinute, care vor da o imagine aparte videoclipului. Filmarile au fost realizate in colaborare cu o echipa de productie renumita din SUA, iar regizor a fost Khaled Mokhtar, castigator al unui premiu YouTube Music Awards in 2013.

Artista a publicat informatii despre videoclip pe pagina oficiala de Facebook - facebook.com/AlexandraStanTheArtist. Primii care au aflat despre filmarile noului videoclip au fost fanii artistei care asteapta cu nerabdare un nou material muzical. Din tag-urile folosite de ea, se intelege usor ca noul single se numeste THANKS FOR LEAVING.

Relansarea Alexandrei Stan este in pregatire de mai bine de sase luni alaturi de Fonogram Studios, de coregraful Emil Rengle si Stan Boyz, noua echipa de dansatori, de trupa live si de echipa internationala care i-a compus si produs piesele noi in Los Angeles.

Vezi mai jos cel mai recent clip ce documenteaza revenirea ei.

Cel mai recent videoclip lansat de Alexandra Stan a fost o colaborare cu FYI - Baby It's Ok - vezi AICI!

Esti curios sa auzi Thanks for leaving? 


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL