Alexandra Stan feat Connect- R - Vanilla chocolat (selfie video)

Alexandra Stan vine cu cel mai inventiv clip al momentului, un colaj de cadre selfie filmate in cadrul tuturor aparitiilor live pe care cantareata le-a avut in ultima perioada. Vanilla Chocolat e un featuring cu Connect- R, care nu a refuzat provocarea si s-a filmat peste tot pe unde a avut ocazia.

Vanilla Chocolat e un single gandit special pentru piata din Romania, unde Alexandra Stan inca nu se bucura de acelasi succes pe care il are in Japonia cu albumul Unlocked. Alexandra Stan se intoarce la stilul de club care a consacrat-o, intr-o colaborare cu Connect-R care revine la zona de rap.

„M-am gāndit să fac un clip īn care fanii să mă poată regăsi pe mine īn ipostaze foarte naturale, dar tot ca artist, adică nu eu īn baie, eu prin casă sau eu la cumpărături, ci eu ca artist: mergānd la emisiuni, interacţionānd cu jurnaliştii, oamenii de radio, cu dansatorii mei” povesteşte Alexandra Stan.

L-am ales pe Connect-R pentru că mi se pare că el poate aborda cu lejeritate orice gen muzical şi pentru că e flexibil, ca şi mine, la schimbări de stil şi combinări neaşteptate de sound. Connect-R poate cānta īn orice limbă, fără niciun fel de problemă, şi crede foarte mult īn ceea ce face. Ne-am īntālnit la studio la Fonogram şi mai īn glumă, mai īn serios, am īnceput să lucrăm la piesă, īmpreună cu Alex Cotoi. Rezultatul e „dulce şi aromat”, Vanilla Chocolat”, declară artista.

UNLOCKED include piese precum „Dance”, „Cherry Pop” şi „Give Me Your Everything” au fost difuzate la radiouri internaţionale în Japonia, Turcia, precum şi în ţări din America de Sud şi în Europa. "Unlocked" poate fi găsit pe: iTunes, Spotify, AmazonMusic, Google Play, Xbox Music, Rhapsody, Deezer, iHeartRadio, Zonga etc. şi, începând din ianuarie, în magazinele din reţeaua Sincron.

Ce ziceti de clipul Alexandrei Stan?

 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL