Alexandra Stan a filmat un nou videoclip pe o plaja din Spania (video, foto)

Alexandra Stan a trecut peste scandalul cu fostul ei manager si se pregateste de lansarea unui nou videoclip. Ea a colaborat cu grupul Follow Your Instinct pentru piesa "Baby, it's ok", iar astazi ne prezinta cateva cadre de la filmarile clipului.

Piesa a fost produsa de catre B.O.M.B, adica David “Bubu Styles” Ritter, Patrick “Orange” Greska si Rainer Wetenkamp impreuna cu Addis, membru al trupei Follow Your Instinct si a fost inregistrata cel mai probabil inainte de marele scandal de la inceputul lunii iunie cand frumoasa cantareata a fost batuta de catre managerul ei.

Clipul a fost filmat in Marbella, Spania, una din cele mai fitoase statiuni de pe malul Marii Mediterane. Sa vedem cateva secvente de la filmari:

Videoclipul va fi lansat in curand, iar din ce-am vazut in materialul de mai sus, ne asteptam la un clip de vara plin de fete frumoase, distractie pe plaja si bauturi fine. Va lasam acum si cu cateva poze de la filmari.

Alexandra Stan merge mai departe cu cariera sa muzicala inceputa acum 10 ani. Si-a facut chiar si o pagina noua de Facebook unde isi asteapta cu drag toti fanii - Alexandra Stan Official.

Cum vi se pare noul single lansat de Follow Your Instinct in colaborare cu Alexandra Stan? Sa ne asteptam la o revenire in forta  a ei?


29 comentarii

 • apropo Bojidar. toata treaba asta cu introducerea feminismului intr-o discutie legate de violenta fizica este foarte problematica. nu inteleg ce legatura are una cu alta. trebuie sa fii feminista ca sa nu accepti sa iei bataie?

 • D-le Florin, asteptam sa-ti raspunzi singur la ce conduce un feminism agresiv. Intodeauana agresivitatea conduce la agresivitate. Cred ca pot sa spun ca un feminism exagerat este si vulgar. Daca urmareai subiectul ai fi constatat ca Alexandra Stan a inceput bataia/scandalul. Ca Marcel Prodan a raspuns disproportionat este o alta poveste, pentru care probabil va plăti.
  Asta daca partile nu s-au impacat.
  P.S. Trebuie sa fii rational ca sa nu ajungi sa iei bataie. Dar la cati "avocati" are Alexandra Stan cred ca Marcel Prodan nu scapa fara 1500 de ani de temnita grea.

 • 23. Baspunar in 02.08.2013 /13:48

  Despre modele de genul lui Alexandra Stan sau Mihaela Radulescu-Tiganu se poate spune atat: "Din cocos nu faci gaina Nici din ***** gospodina Din femeie iubareata Nu faci femeie de casa".
  Numitorul comun al starletelor autohtone este VICTIMIZAREA. De la un timp şi-a făcut apariţia în discursul feminist termenul de victimizare, discurs în care multe femei nu se recunosc. Ba mai mult, aceste pledoarii abuzive şi violent argumentate, constituie pentru ele o formă de regresiune şi o ameninţare a relaţiilor dintre sexe. Plecând urechea la suspinele feminismului, Constituţia franceză a adoptat în 1992 legea
  „hărţuirii sexuale” reuşind să instaleze o formă discriminatorie între sexe. Potrivit discursului stereotip feminist, substituit conflictelor emoţionale ale tandemului, femeia nu poate fi decât victimă sau mamă…; portret detestabil, reieşit direct din culpabilizarea excesivă a bărbatului şi ducând implacabil la separatism. În 2002, noţiunea de „hărţuire sexuală” a fost revăzută şi „îmbunătăţită”, devenind o armă redutabilă de răzbunare contra patronilor, colegilor, subalternilor şi, mai cu seamă, a partenerilor conjugali. Mai mult decât atât, legea s-a impus în 2005 şi pe plan european, astfel că unui simplu gest, unei simple priviri, unui simplu cuvând, i se poate atribui definiţia de hărţuire sexuală. Aşadar, o vigilenţă extremă este de rigoare. N-ar fi de mirare ca aşezându-te liniştit pe o bancă alături de o femeie şi privindu-i admirativ genunchii, dezvăluiţi de scurtimea fustiţei, să te trezeşti în faţa judecătorului de moravuri. În felul acesta, femeii i s-a consacrat rolul de făptură infantilă, inocentă şi fără apărare în faţa avansurilor „nesăţioase” ale bărbatului.
  Concluzie. Iată deci două legi cu care ne reîntorcem în secolul al XIX-lea, când femeia era un copil iresponsabil, căruia i se datora atât protecţie cât şi respectul maternităţii.

 • @Bojidar, ma uimesti din ce in ce mai mult! Ai scris: "Daca urmareai subiectul ai fi constatat ca Alexandra Stan a inceput bataia/scandalul." Pe bune? Adica femeia isi cerea banii petru concerte, mai precis, pentru munca depusa nopti si zile, si tot ea a inceput? TU MUNCESTI PE GRATIS? MUNCESTI CA UN SCLAV SAU ITI CERI DREPTURILE? Mai gandeste-te!

 • @Bojidar, te anunt ca nu esti bine informat asupra subiectului "Feminism". Te rog, data viitoare cand scrii ceva, ia o carte si informeaza-te.

 • Draga Maru, problema "banii pentru concerte" nu se rezolva cu plangere penala pentru santaj. Relatiile comerciale nerezolvate pe cale amiabila se rezolva in justitie - sectia comerciala. In ceea ce priveste "ia o carte si informeaza-te" ma intereseaza mai putin o autoare frustrată. Ceea ce am scris este punctul meu de vedere axat pe jurisprudenta europeana. Daca doresc sa-mi spal creierul ma apuc sa citesc „Capitalul“ lui Karl Marx sau "opera" lui Sandra Brown.
  P.S. 1. Daca nu esti de acord cu o NORMA LEGALA poti sa faci demersuri sa o modifici sau abroga. Dar nu uita ca o LEGE trebuie sa fie rationala si morala. Pe cand o carte...sau poate te-ai gandit la cartea de ghicit sau poate cartea de bucate. Glumeam, nu te vad cu o carte de bucate.
  P.S. 2. Pentru delict de opinie sper sa nu fac temnita grea.

 • @ Bojidar : nu stii tu in ce fel si-a cerut banii Alexandra. faptul ca si-a cerut banii pentru tine inseamna agresivitate? nu cred ca era intentia nimanui sa se ajunga in instanta, doar a suportat atata timp lucruri neplacute. in fine, din punctul meu de vedere nu gandesti prea bine. atatea idei gresite despre ce inseamna feminism, ce poate cauza feminismul, ce inseamna agresivitate, ce scuza o bataie, ce inseamna o reactie la bataie ( feminism?) incat cred ca este cazul sa nu mai continui conversatia. vedem lumea in mod diferit si ce bine este ca se intampla asta.

 • D-le Florin, sunteti unicul detinator al adevarului in acest conflict! Fe;icitari! Daca si despre relatiile comerciale intre doua personae juridice detineti un monopol absolut al adevarului, ma predau . Totusi banii dintr-o relatie comerciala nu se cer prin plangere penala pentru santaj. Am atatea idei gresite incat sunt de acord numai cu "vedem lumea in mod diferit". Acum nu cred ca va doriti sa o vedem cu totii prin ochii Sandrei Brown? Of, "a suportat atata timp lucruri neplacute". Cred ca toate serviciile secrete din lume sunt invidioase pe constatarea dvs. irefutabila. Ma opresc ca-mi vine rau...

 • 29. Baspunar in 17.08.2013 /12:21

  Nea Florine, "Sa stii ca oamenii destepti intotdeauna au dubii, pe cand cei prostanaci sunt foarte siguri pe ei!" Matale le stii pe toate, chiar mai bine decat D.N.A. si martorii ocular la un loc. Bravo!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL