Alexandra Stan, Yanka si Anca Pop apar in primul videoclip Rengle

Rengle, coregraful cu care lucreaza cele mai mari vedete din Romania, isi lanseaza astazi primul sau videoclip “Click Click”. Proiectul muzical Rengle, lansat anul trecut printr-un spectacol indraznet in cadrul Untold, continua astazi cu un videoclip special pentru piesa "Click Click".

Incitant si plin de culoare, dans și voie buna, videoclipul piesei "Click Click" are cațiva invitati speciali, precum Alexandra Stan, și Anca Pop, Yanka, Madalin Farck (coregraf) sau Ivana Farck. Acestia au acceptat provocarea artistului Rengle de a participa la filmarile unui videoclip iesit din comun si au adus un plus de dinamism intregului concept al videoclipului.

"Click Click" este un indemn la libertatea de a fi cine iti doresti de a te reconecta cu tot ceea ce te inconjoara. Tocmai de aceea, videoclipul este plin de culoare iar ideea centrala, libertatea, este transmisa prin tinutele excentrice ale actorilor, culorile pastelate si, nu în ultimul rand, de dansatorii care renunta la incaltari pentru a face dansul Click Click”, a declarat Rengle.

Proiectul Rengle si piesa "Click Click" au luat nastere in studiourile HaHaHa Production, in colaborare cu Roton Music. Piesa a fost lansata in cadrul festivalului Untold, pentru care artistul Regle a pregatit un show inedit. La festival, Rengle a impartit scena cu artisti de renume precum John Newman, Tinie Tempah si chiar Armin Van Buuren. Dupa o aparitie care a colorat seara si a surprins placut publicul, Rengle face astazi un nou pas in cariera muzicala si lanseaza in premiera mult asteptatul videoclip.

Ce ziceti de acest videoclip si de piesa?

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL