Alexandra Ungureanu lanseaza 413 Sessions cu un cover dupa Sam Hunt

Dupa succesul videoclipurilor din seria Music in pRogress, Alexandra Ungureanu lanseaza un nou proiect video: 413 Sessions. Proiectul contine cateva inregistrari ale unor coveruri, dar si piese proprii, interpretate de solista intr-o maniera country.

 

Cred ca intr-o viata anterioara m-am nascut la Nashville, orasul american al muzicii country adevarate. Single-ul Take Your Time m-a inspirat pentru a-i oferi o interpretare personala“, spune artista. Take Your Time, piesa country a momentului, este primul videoclip din cadrul proiectului ”413 Sessions”, un duet cu Alex Musat, un tanar chitarist si solist talentat.

 Daca in ”Music in pROgress” Alexandra Ungureanu a ales sa puna umarul la promovarea turismului romanesc, in ”413 Sessions” si-a dorit sa scoata la lumina creatiile unor artisti extrem de apreciati, mai ales in strainatate, dar mai putin cunoscuti publicului larg.

Recent, Alexandra Ungureanua a colaborat din nou cu cei de la Crush si impreuna au lansat piesa C'est la vie. In plus, alaturi de cei de la Soundland a venit cu Atat de usor.

Ce ziceti de coverul ei?

 

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL