Alexandra Usurelu - Pretul corect (videoclip)

Alexandra Usurelu a lansat un nou videoclip de pe albumul "La capatul lumii", iar principalul subiect al clipului il reprezinta defrisarile abuzive din Romania.

Artista sprijina astfel  "Plantam fapte bune in Romania" - initiativa nationala de impadurire pe baza de   voluntariat – care ca  demara cea mai ampla actiune de impadurire din Romania. 1.000.000 de copaci vor fi plantati intr-o singura zi, pe 14 noiembrie. 

“Pretul corect” vorbeste despre locul in care ar trebui sa ne intoarcem. Asa cum trebuie sa ne   intoarcem spre Pamant. Nu doar sa-l populam. Nu doar ca sa nu fim singuri, ci sa traim deodata   cu EL…si cu NOI.” (Anca Dionisie)   

Cantecul se regaseste pe albumul "La capatul lumii" si este scris de Walter Dionisie pe versurile Ancai Dionisie, fiind produs de Bobby Stoica. Albumul a primit premiul pentru cel   mai bun album al anului 2015 la Mamaia Music Awards, fiind si unul dintre cele mai bine  vandute albume independente din Romania in acest an. 

Filmarile videoclipului au fost realizate exclusiv in exterior, in locuri cu natura salbatica si in  zone afectate de defrisari. Videoclipul prezinta legatura dintre doi prieteni, Sasha si Darlan, un baietel alb si un baietel   de culoare, ce isi traiesc copilaria intr-o comunitate ecologica din Brazilia unde natura le este gazda.

Peste ani, acestia gasesc lumea intr-un peisaj dezolant, rezultat al defrisarilor masive din Romania, in rolurile lor la maturitate jucand actorul Flaviu Crisan si Eric Bonic. 

”Poate lumea va intelege mai bine legatura dintre om si Pamant, dintre om si natura. Poate   lumea va cunoaste mai bine care este pretul corect pentru ce se intampla cu padurea. Impreuna cu „Plantam fapte bune in Romania” poate reusim sa vedem din nou Romania   imbracata de copaci in zonele unde acestia au fost taiati. Vrem sa plantam impreuna   1.000.000 de copacei.”, declara Alexandra Usurelu.

URMARESTE SI VIDEOCLIPUL PIESEI "MAI BINE IN DOI"!

Cum vi se pare noul videoclip al Alexandrei? Ne adunam gasca mare sa mergem sa plantam fapte bune?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL