Alexandra Usurelu - Ramai gandul cel dintai (videoclip nou)

Alexandra Usurelu il are invitat in cel mai nou videoclip al ei pe Marius Manole, iar impreuna ajung la spital in Ramai gandul cel dintai.

La fel ca majoritatea cantecelor Alexandrei, Ramai gandul cel dintai este scris si orchestrat pentru band si orchestra de Bobby Stoica, iar sursa inspiratiei pentru cantec si clip o constituie oamenii care umbla legati la ochi prin sufletul nostru, iar noi ii acceptam si ii primim asa, desi stim ca sunt "fum dintr-un foc de suflet bun, povesteste Alexandra Usurelu.

La randul sau, Marius Manole, actor la Teatrul National din Bucuresti, cu o bogata activitate artistica pe toate scenele de teatru din Romania, atat independente, cat si institutionalizate, ne spune de ce s-a alaturat proiectului Alexandrei Usurelu: “Imi place cum exista, imi place discretia cu care isi face loc in lume. Muzica ei mi se potriveste perfect. Mi-a placut mult sa lucrez cu ea. Alexandra Usurelu e un om care aduna in jurul ei energiile pozitive, le da glas si ii face pe oameni putin mai fericiti.”, incheie actorul.

In doar cateva saptamani, pe 30 ianuarie 2017, Alexandra Usurelu va reveni pe scena Salii Mari a Teatrului National din Bucuresti cu spectacolul “Am sa fiu eu casa ta“, in cadrul caruia va canta impreuna cu o orchestra de 24 de instrumentisti. Artista va sustine doua concerte simfonice consecutive in aceeasi zi: de la orele 17:00 si de la 20:00.

Biletele la concertul de la ora 17 pot fi cumparate din retelele eventim.ro, iabilet.ro, bilete.ro, de la Agentia de bilete a Teatrului National si mystage.ro.

Va place noul ei videoclip?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL