Alina Eremia - Rujul meu (videoclip nou)

Alina Eremia vine cu ceva colorat pentru aceasta toamna si lanseaza piesa Rujul meu, cu un videoclip foarte colorat, pe masura versurilor.

  

  Dupa single-ul “De ce ne indragostim” m-am gandit sa va colorez putin playlistul. Astfel, “Rujul meu” vorbeste despre puterea seductiei, despre arma secreta a femeilor, rujul, cu ajutorul caruia atragem toate privirile.”

Piesa “Rujul meu” este un amestec de pop si funk si a fost compusa in studioul #LiTEMusic de Liviu Teodorescu si Robert Toma. Clipul este produs de Bogdan Daragiu si a fost inspirat din curentul pop art.

“Rujul meu” este o piesa de atitudine compusa de vechiul meu coleg Liviu Teodorescu si de Robert Toma. Sper ca toate fetele sa rezoneze cu mesajul piesei si sa se molipseasca de energie pozitiva! Nu uitati, increderea este cel mai de pret accesoriu.“

La inceputul verii am ascultat-o pe Alina Eremia alaturi de DJ Sava si What's Up cu piesa Dulce amar, dupa ce la finalul anului trecut colaborase cu Rashid pentru Filme. Ea a reusit sa ajunga in topul difuzarilor cu track-ul A fost o nebunie si l-a ajutat pe fratele ei, Mircea, cu debutul muzical pe piesa Ilegal. 

Ce ziceti de piesa asta? 

 


1 comentariu

  • deci omg.. chiar penibil... straight face deja peste 600k de vizualizari.. mvai, pacat ca rujul nu e toxic laughing

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL