Alternosfera - Haosoleum (videoclip nou)

Formatia Alternosfera ne ofera primul videoclip de pe albumul "Haosoleum" pentru piesa cu aceasi nume ce este inclusa pe coloana sonora a scurt metrajului "Flutulus".

 

Videoclipul contine scene din aceasta noua productie independenta din Republica Moldova si are drept scop promovarea filmului.

Filmarile videoclipului au avut loc la complexul "Vila cu parc Mandac", un conac boieresc, construit la sfarsitul secolului XIX, in nordul Republicii Moldova. Tot acolo au avut loc si o parte din filmarile pentru "Flutulus".

Filmul este un scurt metraj, de 30 de minute, in regia lui Igor Sadovski, imaginea Veaceslav Cebotari, cu participarea actorilor Dana Ciobanu din Chisinau si Oliver Toderita din Bucuresti. Productia urmeaza a fi lansata in primavara acestui an si proiectata initial doar in cadrul festivalurilor internationale de film.

"Haosoleum" este al cincilea album din discografia formatiei Alternosfera, ce a fost lansat in toamna anului 2015 la Bucuresti si Chisinau. Poze de la acest concert gasiti aici.

Cum vi se pare noul lor videoclip?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL