AMI - Indiferenta ta (videoclip nou)

AMI ne ofera o piesa noua, o balada care vorbeste despre cum felul nostru distant de a fi strica tot ceea ce e bun. Indiferenta ta apare insotita de un videoclip filmat intr-o hala, in care sunt ilustrate tot felul de scene din viata reala, fiecare cu propriul ei impact emotional.

Traim intr-o lume nebuna, in care timpul nu ne mai ajunge, nu mai stim sa ne bucuram, sa privim, sa iubim, sa zambim mai mult si sa fim mai empatici. Fiecare e preocupat si focusat pe sine, dar nici asupra noastra nu ne oprim cat ar trebui. Pentru ca, daca am da totul, am stii sa ascultam mai atent, sa intelegem mai profund suferinta oamenilor, indiferent de motivul pentru care sufera. De fapt, la baza suferintei sta chiar INDIFERENTA mea, a lui, A TA!"

Pe AMI am ascultat-o anul acesta cu doua piese noi: Ma omoara si Un actor, o versiunea reworked a celei cantata de Laura Stoica, intr-un featuring cu What's Up. In schimb, a stat in topuri mai tot timpul cu Te-astept diseara, piesa lansata anul trecut, dupa o alta colaborare cu Grasu XXL la 3 lucruri. 

V-a prins mesajul noii piese AMI?

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL