Amna feat What's Up - Arme (premiera videoclip)

Amna lanseaza prima sa piesa in limba romana, o colaborare cu rapperul What's Up - Arme. Pentru productia acestei piese lucrat impreuna cu Marius Moga si echipa lui, cooptandu-l si pe rapper-ul What's Up pentru a adauga un suflu fresh piesei.

Colaborarea cu Marius Moga a decurs minunat. Am lucrat cu o adevarata echipa de profesionisti si ma bucur ca am avut ocazia sa lucram impreuna', a declarat Amna. Intre mine si What's Up a fost chimie din punct de vedere muzical, avem aceleasi idei si preferinte muzicale. What' s Up este un adevarat talent. Colaborarea a venit de la sine si sunt convinsa ca cei ce ma asculta vor fi placut surprinsi de rezultatul final.

Videoclipul ne aduce o noua imagine pentru Amna, mai senzuala si mai romantica, in care ne arata latura ei sensibila.

Dati play mai jos sa vedeti ce se intampla.

'Filmarile au decurs fara cusur, nu au existat timpi morti, echipa cu care am lucrat a fost foarte bine pregatita si a fost un proiect unde am lucrat cu mare drag' ne-a marturisit Amna. Vorbind de 'armele' de seductie de care se foloseste artista pentru a cuceri, raspunsul a venit extrem de usor: muzica.

Amna are o ascensiune la fel de rapida precum ritmurile carora le-a imprumutat vocea in ultimii ani. Pornind de la hitul Tell me why, ea a devenit artista preferata a Poloniei si Spaniei veri la rand. Hiturile au continuat sa curga si au dus-o astfel din Europa spre America Centrala si de Sud, acolo unde a sustinut deja concerte, Asia si Africa, unde a depasit barierele muzicale si a patruns in cele mai mari cluburi.

'Am foarte multi sustinatori peste hotare. Sunt foarte comunicativa cu ei pe retelele de socializare, pentru ca eu cred ca acesta este secretul. Imi beau cafeaua in fiecare dimineata povestind cu ei. :)'

Amna a mai lansat cateva piese in ultima perioada: La La Like It, cu un clip provocator in care cantareata apare goala la dus, Tonight, un track ce a beneficiat si de prezenta celor de la Sonic-E & Whoolhouse sau She Bangs.

Cum vi se pare piesa? Are sanse sa intre pe radio?


1 comentariu

  • cam seaca piesa, e intr-o oarecare masura ok, dar cum o sa sa fie la noi non-stop ajungi rapid sa o urasti.
    da tipul asta e cam caraghios, si in clip da si in piesa, si mai are si asa un nume de "bad-ass", desi el e un lake.
    daca e bine promovata la ce piata exista la noi are sanse mari sa faca ceva treaba, macar sa fie de 100 de ori pe zi la radio

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL