Anca Pop - Loco Poco (videoclip nou)

Anca Pop vrea sa cucereasca topurile muzicale din aceasta vara cu piesa “Loco Poco”, primul extras pe single de pe albumul Anca Pop, ce va fi lansat in cursul acestui an.

Loco Poco este o piesa compusa de Anca Pop, produsa de Pink Elephant, al carei clip a fost filmat in Macau in urma cu cateva luni. Conform scenariului, Anca Pop intra in pielea unei tinere ce isi castiga existenta pe strazile din Macau, practicand cea mai veche meserie din lume.

“Loco Poco este o piesa ce spune povestea fetelor care isi vand trupul pentru a trai, fie ca practica aceasta meserie pe strada, in cluburi sau in fata unui laptop facand videochat. Toate aceste fete viseaza sa intalneasca un “Pedro”, un barbat cu bani, puternic, care sa le faca sa se simta ca si impreuna cu care sa conduca lumea”, declara Anca Pop.

“Toate femeile, indiferent de functia si rolul lor in societate, viseaza sa duca o viata , in care sa fie libere si sa faca tot ce-si doresc. Femeile cred ca fericirea lor tine de un barbat, de un Fat-Frumos. In clip Pedro este departe de imaginea barbatului ideal, care trebuie sa fie chipes si sa se comporte frumos. Indemn toate femeile sa nu mai caute sa fie dependente de barbati. Indiferent de meseria lor, fie ca sunt prostituate sau directoare de banca, femeile trebuie sa lupte pentru emancipare, pentru independenta. Trebuie sa fie sigure pe ele, sa nu faca concesii. O viata este cea in care te simti cu adevarat libera. Fara compromisuri”, spune Anca Pop.

“Pentru a fi cat se poate de autentic, sapte dansatoare din cartierul rosu din Patpong din Thailanda au filmat alaturi de mine clipul Loco Poco. Am aflat multe povesti fascinante si am ajuns la concluzia ca femeile nu trebuie judecate, indiferent de meseria pe care aleg sa o faca. In viata trebuie sa faci ceea ce te face sa te simti cu adevarat liber”, mai spune Anca Pop.

Anca Pop, cantareata care i-a compus lui Goran Bregovic doua piese si a colaborat cu acesta pentru propria melodie, “Jealous Monster”, s-a facut remarcata in peisajul monden romanesc in urma cu doi ani, lansand piesele “Free Love” si “Supercool”.

Ce ziceti de videoclipul Ancai Pop?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL