Anca Pop a facut un cover dupa Maroon 5 (video)

Inspirata probabil de Adam Levine, Anca Pop ne surprinde azi cu un cover dupa una din cele mai cunoscute piese ale formatiei americane Maroon 5. Piesa este insotita de un videoclip in care adopta un look ce o aseamana cu Madonna anilor 80.

 

Romanca a lansat un cover inedit al piesei trupei Maroon 5, Sugar” si sincer ne asteptam la un clip in care s-o vedem "crashuind" niste nunti.  Clipul Ancai Pop are insa o cromatica atipica, de tip pop art, dar ce aminteste si de denesele animate manga.

“Ne-am inspirat vestimentar din moda anilor 80. Am folosit si clasicele role si globuri disco de oglinzi.  La tot acest film am mai adaugat si un vibe inspirat din desenele animate japoneze pentru a accentua starea ca nu ne pasa de nimic altceva in momentul acesta, ca suntem aici sa ne ne simtim bine si sa ne satisfacem toate poftele si dorintele", spune artista

Hai sa vedem ce-a iesit:

Anca Pop a lansat recent piesa “Free Love”, precum si primul nude live session din industria muzicala autohtona, alaturi de versiuni proprii ale pieselor “Help Me Lose My Mind” (Disclosure) si “I want to want you” (Jason Derulo).

Cum vi se pare cover-ul dupa Maroon 5? O sa-l impresioneze pe Adam Levine?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL