Andra a filmat clipul pentru Inevitabil va fi bine (poze)

Andra a filmat clipul pentru noul ei single Inevitabil va fi bine si a adunat alaturi de ea o gasca de prieteni! In videoclip apar Smiley, Marius Moga, Cabron, What's Up, Delia, CRBL, baietii de la Akcent si RedBlonde. Pentru petrecere Andra l-a luat pe Iulian Moga drept regizor, plus alti prieteni si dansatori.

Filmarile au avut loc in studiourile MediaPro din Buftea si au durat 16 ore, iar pentru noul clip Andra a fost imbracata de Dana Budeanu, iar de machiaj s-a ocupat Alexandru Abagiu, in timp ce coafura artistei a fost responsabilitatea lui Sorin Stratulat.

Inevitabil va fi bine este noul single Andra si va promova albumul cu acelasi nume ce va fi lansat luna urmatoare prin intermediul MediaPro Music. Despre filmarile clipului cantareata a spus:

Mi-am dorit de foarte mult timp un astfel de videoclip, cu o alta imagine, si uite ca se intampla, pentru ca melodia vine cu o energie extrem de pozitiva.

Andra s-a bucurat de super succes anul trecut cu piesa compusa de What's Up, K la meteo, fiind una dintre cele mai ascultate piese in anul 2012, alaturi de Cat de departe a celor de la Holograf sau Shining Heart cantata de Laurentiu Duta si Andreea Banica.

Credit foto: Bogdan Iordache, Bogdan Moldovan

Ce va inspira titlul piesei? Credeti ca fi un clip reusit?


3 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL