Andra a filmat videoclipul "Ca la meteo" (poze)

Andra a filmat videoclipul "Ca la meteo". E vorba de noul ei single in colaborare cu rapperul What's UP pe care l-am auzit cantand si alaturi de DOC in "Ceai".

Andra pregateste de ceva vreme lansarea unui nou single insa de data asta vom asculta melodia artistei impreuna cu videoclipul care va aparea in curand. Regizorul a fost Iulian Moga iar filmarile au avut loc in studiourile din Buftea.

"Ca la meteo" se numeste noul single al Andrei si aduce trei noutati: colaborarea cu Marius Moga - el a compus piesa, colaborarea cu What's UP - nu am mai auzit-o cantand cu un rapper de la Tiger One incoace. A treia noutate ar fi intoarcerea la limba romana. Ne bucuram artisti romani canta din nou in limba materna.

filmez clipul pentru noul meu single "Ca la meteo", in colaborare cu What's UP. Suntem la Buftea si ne pregatim sa tragem primul cadru. Piesa e compusa de Marius Moga, Iulian Moga e regizorul, iar Dana Budeanu mi-a asigurat garderoba. Sa inceapa distractia!

Asta a scris Andra pe pagina ei de Facebook. Pana vom vedea clipul, puteti asculta cel mai recent single al cantaretei - What about us. Daca vreti sa va aduceti aminte de vremurile in care canta in romana, va recomandam o melodie care inca se asculta la radio - Colt de suflet, colaborarea cu Adi Cristescu.

Voi ce parere aveti de imaginea Andrei pentru acest videoclip, va plac rochiile purtate de ea?

Foto via facebook.com/AndraMusic


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL